ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Βρέθηκε το φορτίο μαμούθ με τις κλεμμένες ζωοτροφές

0

Βρέθηκαν οι κλεμμένες ζωοτροφές, βάρους περίπου 20  τόνων,  οι οποίες και είχαν κάνει φτερά πριν από λίγα 24ώρα μέσα από φορτηγό,  έξω από το Ηράκλειο,  προκαλώντας σοκ και πανικό στους ιδιοκτήτες εταιρείας ζωοτροφών.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό η τεράστια ποσότητα που είχε κλαπεί  το βράδυ της Παρασκευής εντοπίστηκε σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη , σε αγροτικό δρόμο κοντά στην περιοχή του Φόδελε στο Ηράκλειο.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή και η αστυνομία με άνδρες του ΤΑΕ Ηρακλείου και του Α.Τ. Περιφέρειας να κάνουν εξονυχιστική έρευνα στο χώρο και να προχωρούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο neakriti.gr ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ΒΙΟΖΩΕΛ Σπυριδάκης ΑΒΕΕ ,  κ.Σπυριδάκης ο οποίος και δήλωσε : "Δεν γνώριζα το  παραμικρό και δεν είχα την παραμικρή ιδέα που μπορεί να ήταν η ποσότητα που είχε κλαπεί.Σήμερα Δευτέρα με ενημέρωσαν από την αστυνομία. Δυστυχώς είμαι εκτός και δεν θα καταφέρω να πάω στο σημείο. Αλλά μόλις μου το είπαν, πήρα τηλέφωνο και είπα στους οδηγούς να πάνε να δουν τι συμβαίνει. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόση ποσότητα έχει εντοπιστεί, αλλά σε κάθε περίπτωση νιώθω ανακούφιση με αυτήν την είδηση."

Το χρονικό της κλοπής

Όλα ξεκίνησαν όταν οδηγός της εταιρίας ΒΙΟΖΩΕΛ Σπυριδάκης ΑΒΕΕ διαπίστωσε ότι το φορτηγό που οδηγούσε και ήταν φορτωμένο με εμπόρευμα, υπέστη βλάβη. Καθότι ήταν αργά και ήταν αδύνατο να επιδιορθωθεί η βλάβη τη νύχτα, αποφασίστηκε να μείνει το φορτηγό στο πάρκινγκ πρατηρίου υγρών καυσίμων λίγο έξω από το Ηράκλειο.

Το φορτίο έκανε "φτερά"

Σύμφωνα με  τον ιδιοκτήτη της εταιρίας κ.Σπυριδάκη που μίλησε στο neakriti.gr «το πρωί που πήγε ο οδηγός με τον μηχανικό στο φορτηγό για να δουν τη βλάβη βρήκαν όλο το νάιλον σχισμένο. Οι δράστες με μαχαίρι έκοψαν τους ιμάντες και έκλεψαν τις ζωοτροφές. Το φορτηγό είχε περίπου 20  τόνους ζωοτροφές αξίας χιλιάδων ευρώ».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ