ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στην Πάτρα ο Θ. Δουλουμπέκης, συντονιστής PES Greece, με Π. Γερουλάνο και Θ. Παπαθεοδώρου

0

Ο συντονιστής Ελλάδας και Κρήτης του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Θοδωρής Δουλουμπέκης θα είναι ομιλητής μαζί με τον πρώην υπουργό Παύλο Γερουλάνο και το Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θοδωρή Παπαθεοδώρου σε εκδήλωση που διοργανώνει η Τ.Ο. Πάτρας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Αχαΐας την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 18.00 στην αγορά Αργύρη, με θέμα «Επιδοτώντας την εργασία» .

Η επένδυση στους νέους και το εργασιακό τους μέλλον είναι επένδυση στο μέλλον του κοινού μας σπιτιού, στο μέλλον της Ένωσης.. Διεκδικούμε το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή εργασία, αλλά και το δικαίωμα για μια καλύτερη Ελλάδα σε μια καλύτερη Ευρώπη. Η νέα γενιά είναι δύναμη αλλαγής και αυτή τη δύναμη τη χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να προοδεύσουμε. Συζητάμε για την εργασία επενδύοντας στο κοινό μας μέλλον, με την επιθυμία να σταματήσουμε την φυγή των νέων ανθρώπων στο εξωτερικό.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Ανδρέας Γιαννακόπουλος, Συντονιστής  PES Πάτρας  και ο Νίκος Μοίραλης, Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ. Την εκδήλωση συντονίζει ο Πολυχρόνης Μπακόμητρος, Συντονιστής PES Πάτρας.

Η εκδήλωση αποτελεί και τη  επίσημη έναρξη δράσης της Τ.Ο. Πάτρας του ΕΣΚ που αναμένεται να δώσει σημαντική δυναμική στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο ελλήνων σοσιαλιστών και δημοκρατών των PES Activists.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ