ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Τα 104α γενέθλια της γιόρτασε η Τζιρογιώργενα από τα Λιβάδια

0

Με υγεία και γεμάτη ζωή γιόρτασε προχθές τα 104α γενέθλια της η Τζιρογιώργενα από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου!

Η Μαρία Κόκκινου γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1913. Μεγάλωσε και έζησε όλα τα χρόνια της στα Λιβάδια, όπου παντρεύτηκε και έφερε στον κόσμο 7 παιδιά! Σήμερα έχει κοντά της 5 από τα παιδιά της αφού είχε την δυστυχία να βιώσει τον χαμό δύο από αυτών, όμως, το κενό καλύπτει η μεγάλη, αγαπημένη και πολυπληθή οικογένεια της που συμπληρώνουν 12 εγγόνια, 30 δισέγγονα και 1 τρισέγγονο!

«Έζησα πολέμους, κατοχή, δικτατορία, αλλά να κλείσουν οι τράπεζες δεν το είχα ζήσει ακόμα» είχε σχολιάσει όταν επιβλήθηκαν τα Capital Control η Τζιρογιώργενα, η οποία παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και βέβαια έχει άποψη, καθώς η πολυετής πείρα της από τη ζωή, προφανώς και της επιτρέπει όχι μόνο να έχει θέση αλλά και να κρίνει ως σοφή γιαγιά.

Τα τελευταία 4 χρόνια ζει κοντά στις κόρες της στο Ηράκλειο όπου συνεχίζει τη ζωή της ανάμεσα στους ανθρώπους που έφερε στη ζωή, οι οποίοι την προσέχουν, την αγαπούν και της προσφέρουν στοργή και αγάπη όπως το αξίζει και όπως βέβαια οφείλουν στην μητέρα και γιαγιά τους. Έτσι την περασμένη Πέμπτη την επισκέφθηκαν με μια μεγάλη τούρτα και γιόρτασαν μαζί της την συμπλήρωση 104 ετών από την γέννηση της με πολλές ευχές να έχει υγεία και να γιορτάσει πολλά – πολλά χρόνια ακόμα μαζί με τα παιδόγγονα της.

Από όλους εμάς και την εφημερίδα μας, οι πιο θερμές ευχές στην υπεραιωνόβια γιαγιά και στην όμορφη οικογένεια της!

 

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΚΛΑΔΟΣ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ