«Κηπουρέματα» στο 2ο Δημοτικό

Το κοινωνικό πρόγραμμα «Cretan Kings Assist» συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, ενώ χθες την τιμητική της είχε η δράση «Κηπουρέματα».
Δεκάδες παιδιά άφησαν για λίγο τα μαθήματα τους και συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου, με σκοπό να φυτέψουν λαχανικά και λουλούδια στα ειδικά διαμορφωμένα παρτέρια. Οι μικροί μαθητές έγιναν μία μεγάλη ομάδα και ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη διαδικασία, όπου αργότερα η σοδειά που θα μαζευτεί θα διατεθεί στα συσσίτια της πόλης μας, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Το «παρών» έδωσε ο παίκτης της ομάδας μας Ηλίας Θεοδωρίδης, οι υπεύθυνοι της δράσης «Κηπουρέματα» Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου και Νεκτάριος Τσαγλιώτης, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Φωτεινή Παπαδοπετράκη και ο Νίκος Τζανιδάκης από το Γραφείο Τύπου.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή Αλέκο Πεδιαδίτη, του δασκάλους και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την άψογη συνεργασία.

Σχετικά άρθρα