ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Επιδοτούμενο Σεμινάριο Πληροφορικής Grant

0

Το Computer School της Grant, παρουσιάζει το νέο κύκλο επιδοτούμενων σεμιναρίων πληροφορικής. Αφορά εκπαιδευτικά σεμινάρια που στόχο έχουν να παρέχουν σε όλους τους συμμετέχοντες, βασικές και όχι μόνο γνώσεις, στο τομέα της πληροφορικής. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα, να γνωρίσουν όλες τις ενότητες και να τις διδαχθούν από το εξειδικευμένο  προσωπικό της Grant με σκοπό την απόκτηση πιστοποίησης, αναγνωρισμένης από όλους τους δημόσιους διαγωνισμούς αλλά και φορείς.

Η Grant λειτουργεί 17 χρόνια  ως Κέντρο Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης Πληροφορικής  για δωρεάν προγράμματα κατάρτισης, με την απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού στη χρήση Η/Υ,

 χωρίς δίδακτρα, καταβάλλοντας μόνο τα εξέταστρα.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με εισηγητή Πληροφορικής δια ζώσης.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος μόλις σε δύο μήνες, μπορεί ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει  το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, του ευρύτερου δημόσιου τομέα και του ιδιωτικού τομέα, για Μεταπτυχιακά, Προκηρύξεις και Μετατάξεις, καθώς και την απαραίτητη πιστοποίηση για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, το InternationalDiploma in IT Skills Standard Level.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Δημόσιους υπάλληλους,
  • Ανέργους (εγγεγραμμένοι ή μη στον ΟΑΕΔ),
  • Φοιτητές,
  • Μαθητές,
  • Αυτοαπασχολούμενους που θέλουν να βελτιώσουν τη θέση τους κ.α.

Όλοι μπορούν ακολουθώντας την ψηφιακή γνώση να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο www.grant.edu.gr ή καλέστε στο 28310358503.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ