ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Η Κρητικιά Μαρίνα γίνεται "Μάντισσα" και εντυπωσιάζει (Video)

0

Το ολοκαίνουριο τραγούδι της παρουσιάζει η ταλαντούχα τραγουδίστρια, Μαρίνα Σάττι, με τίτλο "Μάντισσα". Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε με τις "Κούπες", η νεαρή Κρητικιά τραγουδίστρια αναμένεται να κάνει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία με το νέο της single.

Η Κρητικιά τραγουδοποιός, επανέρχεται με νέο τραγούδι, το οποίο μέσα στις πρώτες ώρες ανάρτησής του στο YouTube, έχει ήδη πάνω από 150.000 προβολές. Ενώ, με τη διασκευή της, τις "Κούπες" η Μαρίνα είχε χαρακτηριστεί ως "φαινόμενο" καθώς κατάφερε να ξεπεράσει τις 9 εκατομμύρια πορβολές.

Όπως δηλώνει η ίδια για το νέο της τραγούδι: «Ήθελα να κάνω κάτι με πολλούς ανθρώπους, όπως πάντα, γιατί μόνο έτσι περνάω καλά και βρίσκω νόημα στη δημιουργική διαδικασία. Συναντήθηκα με πολλούς ανθρώπους και φίλους και συζήτησα και διαφώνησα κι επικοινώνησα κι έμαθα πράγματα και μεγάλωσα λίγο ακόμα κι όλοι μαζί φτιάξαμε τη Μάντισσα.

Η Μάντισσα, στην ουσία, νιώθω ότι είναι το πρώτο ολοκληρωμένο μου παιδί, και συγκεντρώνει -και ίσως σχολιάζει- όλα αυτά που είμαι εγώ και πως βλέπω τον κόσμο γύρω μου. Κάποια στοιχεία της παράδοσης, στοιχεία της κουλτούρας μας -τα οποία ίσως για μερικούς να γράφουν πια ως "υποκουλτούρα"- και στοιχεία της urban ζωής που ζούμε σαν νέοι στο 2017.

Κάπως έτσι τη βλέπω τη φάση λοιπόν, και ούσα σε μια απ' τις πιο εξωστρεφείς και απενοχοποιημένες φάσεις της προσωπικής αλλά και μουσικής μου ζωής, σας στέλνω τη Μάντισσα με πολλή αγάπη κι ελπίζω να' χει κάτι να σας πει γι' αυτά που έρχονται.

Στο βίντεο συμμετέχουν 25 κορίτσια, χορεύτριες και μη χορεύτριες, φίλες μου από παλιά, τη χορογραφία έφτιαξε ο αγαπημένος μου Tasos Xiarcho και τη σκηνοθεσία οι kimino - όλοι εντελώς στη φάση μου και τύποι που είναι όλη μέρα στο δρόμο και διαβάζουν τον κόσμο σήμερα όπως κι εγώ.

Είχα την ιδέα για το βίντεο καιρό τώρα και ήθελα να βγούμε στην Αθηνάς. Όλοι μου έλεγαν ότι δεν μπορούμε να βγούμε στην Αθηνάς...αλλά να που όλα γίνονται...δε θα πω λεπτομέρειες ακόμα γιατί φοβάμαι μη μπούμε φυλακή, αλλά η φάση είναι guerrilla. Πάμε το κάνουμε, το γυρνάμε και τρέχουμε! Καλή ακρόαση!»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ