ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Καλούν σε παγκρήτια σύσκεψη οι αγρότες

0

Κάλεσμα σε παγκρήτια σύσκεψη απευθύνει η ενωτική ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων νομού Χανίων  για την  Τρίτη 23 Μάη στις 8μμ στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου.

"Η επίθεση που δεχόμαστε από τις κυβερνήσεις, το ΔΝΤ και την ΕΕ απαιτεί όμως για να αντιμετωπιστεί ακόμα καλύτερη οργάνωση και συντονισμό και σε επίπεδο Κρήτης.", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η πρόσκληση

"Όλα αυτά τα χρόνια βλέπουμε το εισόδημα μας να συρρικνώνεται και να οδηγούμαστε όλο και πιο γρήγορα στο ξεκλήρισμα εξαιτίας της αντιαγροτικής αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν. Είδαμε όμως ότι ο συντονισμένος και οργανωμένος αγώνας μπορεί να φρενάρει ακόμα και να μας φέρει κάποια αποτελέσματα, όπως το αφορολόγητο που κατακτήσαμε πέρσι και τώρα πάνε να μας το πετσοκόψουν κι άλλο. Είδαμε ότι όσοι πιο πολλοί είμαστε και ότι όσο συντονιζόμαστε πανελλαδικά μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, τόσο πιο αποτελεσματικοί είμαστε. Η επίθεση που δεχόμαστε από τις κυβερνήσεις, το ΔΝΤ και την ΕΕ απαιτεί όμως για να αντιμετωπιστεί ακόμα καλύτερη οργάνωση και συντονισμό και σε επίπεδο Κρήτης. Γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλους τους αγροτικούς και κτηνοτροφικούς Συλλόγους της Κρήτης σε σύσκεψη την Τρίτη 23 Μάη στις 8μμ στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου.  "

ΕΝΩΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ