ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Eurovision 2017: Στην 19η θέση η Ελλάδα. Μεγάλος νικητής η Πορτογαλία

0

Ο 62ος διαγωνισμός της Eurovision ολοκληρώθηκε με έναν φαντασμαγορικό τελικό, ο οποίος επιβεβαίωσε τα φαβορί, με την Πορτογαλία να σαρώνει στα 12αρια των κριτικών επιτροπών και να παίρνει μια πολύ μεγάλη διαφορά στο πρώτο κομμάτι της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, χτίζοντας μια διαφορά 100 βαθμών. Στη συνέχεια και κατά την ανακοίνωση της ψήφου των τηλεθεατών, ο Σαλαβδόρ βρέθηκε και πάλι στην πρώτη θέση επιβεβαιώνοντας όσους τον ήθελαν να κερδίζει το διαγωνισμό για πρώτη φορά μετά από 53 χρόνια.

Η Ελλάδα παρά την ωραία εμφάνιση δεν κατάφερε να πλασαριστεί στη δεκάδα και βρέθηκε στην 19η θέση με ελάχιστες ψήφους τόσο από το κοινό, όσο και από τις επιτροπές. Από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους η μεγάλη ηττημένη ήταν η Ιταλία, που ενώ ερχόταν ως και φαβορί τελικά πλασαρίστηκε πολύ πιο χαμηλά στην κατάταξη.

Ισχυρή συμμετοχή είχαμε και από τη Βουλγαρία που τελικά κατέλαβε τη δεύτερη θέση, που όμως δεν κατάφερε να αναχαιτίσει τη δυναμική του Πορτογάλου ερμηνευτή που κέρδισε τις εντυπώσεις. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Σαλβαδόρ ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την αδερφή του που έγραψε το τραγούδι και ερμήνευσαν μαζί το νικητήριο κομμάτι.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ