ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Φρεντ Φήταμ στην Εβδομάδα Βρετανικής Καινοτομίας

0

Ο βραβευμένος για το έργο του πάνω στην καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού Ελληνοβρετανός εκπαιδευτικός, Φρεντ Φήταμ, έδωσε πρόσφατα το «παρών» στην Εβδομάδα Βρετανικής Καινοτομίας στην Αθήνα. Υπήρξε καλεσμένος της Βρετανικής Πρεσβείας, του Βρετανικού Συμβουλίου και του Συλλόγου Υποτρόφων Ιδρύματος Ωνάση σε μία σειρά από εκδηλώσεις όπου κλήθηκε να παρουσιάσει το διακεκριμένο σε Ελλάδα και εξωτερικό έργο του που υλοποιεί από το 2014 στα πλαίσια της Anti-Bullying Εκστρατείας των Κέντρων Αγγλικών «Ασημένια Φήταμ».

Παρουσίαση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ωνάση

Την Τρίτη 13 Ιουνίου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ωνάση, ο κ. Φήταμ παρουσίασε την Εκστρατεία του σε μία εκδήλωση ανοικτή στο κοινό, παρουσία της Βρετανίδας Πρέσβεως κ. Kate Smith, του διευθυντή του Βρετανικού Συμβουλίου κ. Tony Buckby και του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας κ. Φωτάκη, μεταξύ άλλων επίτιμων προσκεκλημένων. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από άλλες 8 παρουσιάσεις πρωτοπόρων επαγγελματιών που έχουν φοιτήσει σε Βρετανικά πανεπιστήμια κι έχουν κάνει τη διαφορά στους τομείς τους μέσα από την τόλμη και τις καινοτόμες ιδέες τους.

Παρουσίαση στoν εορτασμό των γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στην ετήσια κλειστή εκδήλωση που πραγματοποιείται στη Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ, παρουσιάστηκε και πάλι η καινοτόμα Εκστρατεία του κ. Φήταμ σε βίντεο που το πλήθος των επίσημων προσκεκλημένων είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει.

Συμμετοχή & Διάκριση στην Ημερίδα Fundathon

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα “Fundathon” αυστηρά για 32 συμμετέχοντες που επιλέχθηκαν κατόπιν αίτησης. Η ημερίδα ήταν διοργάνωση της Βρετανικής Πρεσβείας, του Βρετανικού Συμβουλίου, του Ιδρύματος Μποδοσάκη, του οργανισμού ΣυνΑθηνά και του Ιδρύματος Vodafone στον χώρο Social Dynamo και αφορούσε τις νέες προσεγγίσεις πάνω στη συλλογή χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό.  Η ομάδα με την οποία συνεργάστηκε ο κ Φήταμ συμμετείχε σε διαγωνισμό όπου παρουσίασε στο διεθνές πάνελ ένα πλήρως υλοποιήσιμο project κερδίζοντας το βραβείο που απένειμε η Βρετανίδα Πρέσβυς κα Kate Smith.\

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ