ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Στάθης Ψάλτης: Συνέντευξη κόλαφος από τη χήρα του ηθοποιού

0

Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και πίσω του άφησε εμπόλεμη κατάσταση. Από τη μία πλευρά η οικογένεια και από την άλλη η χήρα του ηθοποιού, Χριστίνα Ψάλτη. Η ίδια έσπασε την σιωπή της και μίλησε έξω από τα δόντια στα Αποκαλυπτικά. Οι δηλώσεις της θα συζητηθούν…

Μίσος ετών…

Αυτό είναι ένα μίσος πολλών ετών. Εγώ και η μητέρα μου είχαμε φτιάξει τις σχέσεις του Στάθη με την κόρη και η πρώην γυναίκα του μου φιλούσε τα χέρια. Γιατί είχαν χαλάσει οι σχέσεις λόγω οικονομικών, όλα αυτά είναι θέμα οικονομικών. Ο Στάθης έδινε ένα μεγάλο ποσό κάθε μήνα, κάποια στιγμή αυτό ελαττώθηκε γιατί η οικονομική κρίση ήρθε και σε μας και τους έδινε πολύ λιγότερα. Εκεί που ας πούμε τους έδινε 5 χιλιάρικα τον μήνα, ξαφνικά έγιναν λιγότερα. Από τότε λοιπόν… Καλά, πάντα υπήρχε μίσος προς το πρόσωπό μου, αλλά δεν πιστεύω ότι ήταν προσωπικό. Όποια γυναίκα και να ‘ταν δίπλα του θα συνέβαινε αυτό. Με έβριζαν, δεν με αποδέχονταν. Τώρα που έφυγε ο Στάθης βγάζουν όλο αυτό το μίσος ετών.

Είναι με χάπια…

Όσο για τον Ρώτα, αυτόν τον λυπάμαι, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει κατάθλιψη, που είναι άρρωστος, το βλέπετε κι εσείς. Είναι με χάπια, είναι όλα ψέμματα. Τι να πρωτοπώ; Να πω που στην εντατική εγώ την πήρα τηλέφωνο που ήταν στο εξοχικό της και την παρακαλούσα να έρθει; Να πω που ένα βράδυ της ζήτησα να μείνει και μου είπε βάλε αποκλειστική;

Αγοράζω το παιδί μου…

Δεν θέλανε ποτέ να παντρευτούμε. Εντάξει, στην εφηβεία ήμουν και μου είχε πει αυτή η γυναίκα θα πάει μαζί σου μια φορά δύο και θα σε παρατήσει, μια απλή γκόμενα είσαι. Όταν ανακοινώσαμε ότι θα παντρευτούμε υπήρξε μεγάλος πόλεμος. Πόλεμος από τις συγκεκριμένες δύο κυρίες. Ο Στάθης μου είχε πει «το παιδί μου είναι πολύ καλό Χριστίνα, απλά μεγάλωσε με αυτή την κακιά γυναίκα τόσα χρόνια. Είχαμε μια συζήτηση και του λέω ¨Στάθη καλά κάνεις και δίνεις χρήματα στην κόρη σου, αλλά τόσα πολλά»; Μου λέει «Χριστίνα αγοράζω το παιδί μου γιατί αυτή η κακιά γυναίκα μου λέει θα μου το πάρει».

Θα κάνω αποποίηση…

Διαθήκη δεν υπάρχει. Υπάρχουν κάποια πράγματα αλλά δεν διεκδικώ τίποτα και μάλλον θα κάνω και σύντομα αποποίηση εγώ. Αλλά επειδή το θέλω εγώ. Έχω περάσει 22 πανέμορφα χρόνια. Οικονομικά θα μπορούσα να είχα ότι ήθελα εγώ αλλά δεν ήθελα γιατί έτσι με μεγάλωσε η οικογένειά μου.

Αυτό που λένε ότι του έκανα βασανιστήρια… Ο Στάθης είναι ένα αρσενικό που δεν θα έμενε ποτέ με μια γυναίκα που θα του έκανε το παραμικρό. Δε σήκωνε μύγα στο σπαθί του.

Καταλάβαινε τα πάντα μέχρι τελευταία στιγμή. Τα πάντα! Η κόρη του μου είχε πει «Μην τον έχεις όλο Σταθάκη και Σταθάκη, του κάνεις κακό. Γίνε πιο δυνατή. Δεν μπορεί ένας άρρωστος να αρρωστήσει όλους εμάς τους υγιείς».

Χρεώθηκα με δάνειο…

Έχω χρεωθεί κι εγώ δάνειο γι’ αυτούς τους ανθρώπους, γιατί πια δεν μπορούσε να πάρει ο Στάθης. Κάποια στιγμή μου είπε: «Σε παρακαλώ, μπορείς να το κάνεις αυτό για μένα»; Και το έκανα. Χρεωμένη και με δάνειο. Τώρα νομίζω είναι 30.000 ευρώ. Ήδη έγινε το πρώτο δικαστήριο.

https://youtu.be/wNQovtV6a8s
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ