ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Ο.Κ.Α. Πρέβελη στη Ρώμη

0

Το αγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου συμμετείχε σε φιλικό αγώνα μεταξύ τριών ιταλικών συλλόγων, στο παλαιότερο πατινοδρόμιο της Ιταλίας, οπου δόθηκε στους15 νεαρούς αθλητές μας η ευκαιρία να τρέξουν σε πίστα διεθνών προδιαγραφών, με αθλητες υψηλών επιδόσεων. Η τριήμερη αυτή εμπειρία των προπονήσεων, του αγώνα, αλλά και των περιπάτων στα αξιοθέατα της αιώνιας πόλης, δίνουν το έναυσμα για τη συνέχιση της προσπάθειας στην Ελλάδα, με την ανάγκη για δημιουργία του 1ου πατινοδρομίου στο Ρέθυμνο ολοένα και μεγαλύτερη.

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Είμαι πολυ ευχαριστημένος και υπερήφανος με όλη την αποστολή, αθλητές και γονείς γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα και περάσαμε πολύ όμορφα. Ο αγώνας στη Ρώμη είχε προγραμματιστεί από τον Νοέμβριο και έτσι έγινε πραγματικότητα, δίνοντας στους αθλητές μας την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα που εκπροσωπούν, στον φυσικό του χώρο. Η PATTINAGIOROMA,ως οικοδέσποινα, μας φιλοξένησε στην προπόνηση των αθλητών της και στη συνέχεια σε ένα τραπέζι όπου όλοι, Έλληνες και Ιταλοί διασκεδάσαμε δοκιμάζοντας τοπικά εδέσματα.

Το συγκινητικό ήταν ότι όλα τα παιδιά έγιναν μια ομάδα και το διασκέδασαν χωρίς να ξέρουν ο ένας τη γλώσσα του άλλου. Μάλιστα κατα τις απονομές ο Giorgio, αθλητής της ομάδας   Rοma 7, ο οποίος κέρδισε στην κατηγορία του, μην μπορώντας διαφορετικά να εκφράσει τα φιλικά του αισθήματα, έδωσε το κύπελλό του στον αθλητή μας Πέτρο και έτσι βρήκε "τις σωστές λέξεις"!

Τους περιμένουμε στην μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Κρήτης τα ΑΡΚΑΔΙΑ τον προσεχή Νοέμβριο.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στην αποστολή ειναι οι ακόλουθοι:

Παυλάκη Νεφέλη (2009)

Ξενοκαλάκης Χρήστος (2008)

Παυλάκη Ελπίδα (2007)

Μαρκαντώνη Μανόλια (2005)

Φρακιουδάκη Νόρμα (2005)

Φορτσάκης Βαγγέλης (2005)

Παπαδάκης Νίκος  (2005)

Γαβαλάς Πέτρος (2004)

Μικελάτος Αντώνης (2004)

Μικελάτος Παναγιώτης (2003)

Ζαφειριάδη Ζέτα (2003)

Σταυρουλιδάκη Κατερίνα(2002)

Μπάγρη Φιλίππα (2002)

Φορτσάκη Αννα-Μαρία (2002)

Γαβαλά Χρύσα (2001)

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ