ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Ρέθυμνο

0

Ο Αύγουστος ήρθε και μαζί με αυτόν έρχεται και ο αγαπημένος όλων, Κωστής Μαραβέγιας να μας συνεπάρει για ακόμα μια φορά σε μία συναυλία που δεν θα θέλει κανείς να χάσει.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί.

Ο κόσμος τον εκτιμά και τον ακολουθεί για πολλούς λόγους. Αφήνεται χωρίς δεύτερη σκέψη, για δυο ώρες, να ταυτιστεί μαζί του, και να ενστερνιστεί την αισιοδοξία του, που τη διατηρεί ακέραια σε πείσμα των καιρών.

Τη Κυριακή 6 Αυγούστου, στον Λόφο του Φρουρίου της Φορτέτζας του Δήμου Ρεθύμνης, θα ζήσουμε ακόμα μια βραδιά με βασικό μήνυμα τη μουσική, την αγάπη, τη χαρά και την ελπίδα!

Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι το τελευταίο του album με της ιστορίες του “Καταστρώματος”. Αλλά όχι μόνο. Ένα μουσικό παιχνίδι με αυτά τα  τραγούδια  που ο Κωστής αγαπά πολύ. Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρική κιθάρα, λαούτο, ηλεκτρικό πάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

Ελάτε λοιπόν να αφεθούμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε μία μοναδική συναυλία!

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΟΦΟΣ ΦΡΟΥΡΙΟΥ ΦΟΡΤΕΤΖΑΣ

Έναρξη: 21.00

Τιμές εισιτηρίων: 13€ προπώληση, 15€ ταμείο, 10€ ΑΜεΑ – ανέργων

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

- στα καταστήματα PUBLIC σε όλη την Ελλάδα

- στο ticketservices.gr

- στο tickets.public.gr

- τηλεφωνικά: 2107234567

Και στο INFO KIOSK Πλατεία 4ων Μαρτύρων, Ρέθυμνο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ