ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

«Πόλεμος» σε εξέλιξη…

0

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΞΕΝΩΝ FUNDS ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

  • Οι πολίτες μέσω ΣΑΟΡ απέτρεψαν εκ νέου την κατάσχεση καταστήματος στην οδό Αρκαδίου

 

ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΤΡΑΚΑΚΗ

«Κακήν κακώς» εκδιώχθηκε χθες το μεσημέρι ο δικαστικός επιμελητής που για δεύτερη φορά προσπάθησε να εκτελέσει εντολή κατάσχεσης σε κατάστημα στην οδό Αρκαδίου.

Πιο συγκεκριμένα καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι επρόκειτο χθες Παρασκευή να επανέλθει ο δικαστικός επιμελητής που εκπροσωπεί ξένο fund με σκοπό να κατασχέσει το γνωστό εμπορικό κατάστημα «Borsalino» στην οδό Αρκαδίου, τα μέλη του ΣΑΟΡ βρέθηκαν στο σημείο από τις 6 το πρωί.

Ο δικαστικός επιμελητής και η Χανιώτισσα συνάδελφός του, έφτασαν αργά το μεσημέρι συνοδευόμενοι από ισχυρή αστυνομική δύναμη και βρέθηκαν αντιμέτωποι με πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί, προκειμένου να εμποδίσει την κατάσχεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος νωρίτερα είχε προσπαθήσει να έρθει σε συνεννόηση με το κλιμάκιο των δικαστικών επιμελητών, προκειμένου το οικονομικό ζήτημα να ρυθμιστεί, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το πλήθος του κόσμου που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα, δημιούργησε μια ανθρώπινη ασπίδα, κρατώντας μακριά τους δικαστικούς επιμελητές, ζητώντας του συνεχώς ν’ αποχωρήσουν.

Ο πρόεδρος του ΣΑΟΡ κ. Ζαχαρίας Κλάδος ζήτησε από την αστυνομική αρχή να τους απομακρύνει καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε «δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να πραγματοποιηθεί η κατάσχεση».

Και καθώς ο δικαστικός επιμελητής ατάραχος, παρακολουθούσε τη συγκέντρωση υπό την προστασία αστυνομικής δύναμης, τα πνεύματα, δεν άργησαν να οξυνθούν και κάποιοι κατάφεραν να σπάσουν το κλοιό της αστυνομίας και κινούμενοι απειλητικά προς το μέρος του, τον ανάγκασαν να οπισθοχωρήσει και να φύγει από την παραλία.

Έτσι για δεύτερη φορά απετράπη η κατάσχεση του συγκεκριμένου καταστήματος ενώ ταυτόχρονα το κοινό αίσθημα «βράζει» κατά αυτών των διαδικασιών, με καθολικό το αίτημα να παγώσουν όλες αυτές οι διαδικαστικές πράξεις και να σταθεί η κυβέρνηση στο πλευρό των πολιτών μου μαραζώνουν σε απόγνωση.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ