ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: «Τρέχουν» οι διαδικασίες για το νέο αστυνομικό μέγαρο

0

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν στο Ρέθυμνο, οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που αφορούν στην ανέγερση του νέου αστυνομικού μεγάρου στις εγκαταστάσεις της σχολής δοκίμων αστυφυλάκων, στο κέντρο της πόλης.

 

Στην τελευταία μάλιστα συνεδρίασή του, το δημοτικό συμβούλιο «άναψε το πράσινο φως» για τον καθορισμό των όρων δόμησης και της απόδοσης μέρους του χώρου της σχολής για την κατασκευή του νέου αστυνομικού κτηρίου.

Δίνουν καθημερινά μάχη για την πάταξη της εγκληματικότητας και παράλληλα μάχονται και με το θεριό της γραφειοκρατίας. Ο λόγος για τα μέλη της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων στο Ρέθυμνο, που δεν σταματούν να ασκούν πιέσεις σε κάθε αρμόδιο προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Αυτόν της ανέγερσης του νέου αστυνομικού μεγάρου.

Με την τελευταία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ανάβει ουσιαστικά το «πράσινο φως» για να την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου για να ανεγερθεί το νέο κτήριο της ΕΛ.ΑΣ., στους χώρους της  σχολής δοκίμων αστυφυλάκων στο κέντρο της πόλης.

Το εν λόγω έργο πέρα από την ασφάλεια που θα παρέχει στους ένστολους, αλλά και στους πολίτες του Ρεθύμνου, θα σημάνει και το τέλος του υπάρχοντος αστυνομικού μεγάρου, το οποίο χρόνια τώρα βρίσκεται υπό κατάρρευση.

Ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων, Νίκος Μαλλιαρός δεν παραλείπει ωστόσο να εκφράσει και δημόσια την ικανοποίηση, αλλά και την αισιοδοξία του για την βούληση που επέδειξαν όλες οι εμπλεκόμενες αρχές, προκειμένου το Ρέθυμνο να αποκτήσει το δικό σύγχρονο αστυνομικό μέγαρο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ