ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Άση Μπήλιου: Σίγουρα οικογένειά μου δεν είναι οι βιολογικοί μου γονείς

0

Η Άση Μπήλιου είναι γνωστό πως είναι υιοθετημένη, αλλά και πως έχασε τους θετούς γονείς της σε μικρή ηλικία. Στην τελευταία της συνέντευξη, η αστρολόγος αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θέλησε να γνωρίσει τους βιολογικούς της γονείς, αν και γνωρίζει ποιοι είναι.

«Αισθάνομαι περήφανη για ένα πράγμα του χαρακτήρα μου: την ψυχραιμία που ανέπτυξα με το χρόνο. Ίσως γιατί από πολύ μικρή ήρθα αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις, οριακές. Ο θάνατος του πατέρα μου, στα εννέα μου, της μητέρας μου στα δεκαοκτώ, πολλά. Δεν δραματοποιώ και δεν κολλάω σε κάτι που μπορεί να με ακινητοποιήσει, πάω παρακάτω. Δεν λέω τι δεν έχω, λέω τι έχω. Δεν είναι κακό να πέσεις, είναι φυσιολογικό, ειδικά αυτές τις εποχές, κακό είναι να μη σηκωθείς. Εγώ πια βάζω δράση, ρίχνω την επόμενη ζαριά και κοιτάω τι θα μου φέρει», λέει, στο Down Town και τον Πάνο Ζόγα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η αστρολόγος τονίζει πως ξέρει ποιοι είναι οι βιολογικοί της γονείς, ωστόσο, όταν την ρωτούν αν τους έχει συναντήσει, απαντά αρνητικά και εξηγεί: «ποτέ, δεν το επιδίωξα. Δεν είχα κάποια ανάγκη να τους γνωρίσω! Δεν έχω κανένα κενό μέσα μου σε αυτό το θέμα. Έζησα πολύ ευτυχισμένη με τους ανθρώπους που επέλεξαν να με μεγαλώσουν και δεν νιώθω κάποιους άλλους οικογένειά μου. Η μοναδική μεγάλη ατυχία που είχα στην ζωή μου είναι ότι τους έχασα νωρίς. Τους αγαπούσα και με αγαπούσαν τόσο πολύ οι θετοί γονείς μου που δεν μπορώ να βάλω άλλους ανθρώπους για οικογένεια υποχρεωτικά. Οικογένεια επίσης θεωρώ ανθρώπους που είναι φίλοι μου δοκιμασμένοι χρόνια, αλλά σίγουρα οικογένειά μου δεν είναι οι βιολογικοί μου γονείς!».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ