ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μοίρασε… χαμόγελα το Ρέθυμνο CRETAN KINGS

0

Μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις αγάπης και ελπίδας πραγματοποιείται έως και σήμερα στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου. Ένα διήμερο γεμάτο με δραστηριότητες και παιδικά χαμόγελα, το οποίο οργάνωσε για 4η συνεχόμενη χρονιά το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Ανεμόμυαλοι Club» για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings έδωσε το «παρών» σε αυτή την σπουδαία κοινωνική προσπάθεια στηρίζοντας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την εκδήλωση «Ας Παίξουμε για το Χαμόγελο». Ο Πρόεδρος Ηρακλής Μανουκαράκης, ο Α’ Αντιπρόεδρος Μανόλης Γιαννούλης, ο Β’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου και Γιάννης Σταγκουράκης, οι παίκτες Γιάννης Παναρετάκης, Δημήτρης Τζαγκαράκης και Γρηγόρης Λαγουδάκης, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Φωτεινή Παπαδοπετράκη, ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου και εθελοντές ήταν παρόντες και μέσα σε ένα μίνι γήπεδο μπάσκετ που στήθηκε στον Κήπο έπαιξαν με εκατοντάδες παιδιά που βρέθηκαν εκεί, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους δίδαξαν τα μυστικά του αθλήματος.

Όμως, την παράσταση έκλεψαν… οι επαγγελματίες διασκεδαστές των παιδιών, η μασκότ της ομάδας μας Κερατούκλης, ο Mr Green του Παναθηναϊκού και ο Θρυλεών του Ολυμπιακού. Η παρουσία τους ήταν ξεχωριστή, μοιράζοντας χιλιάδες αγκαλιές και πειράγματα, δίνοντας διαφορετικό χρώμα σε αυτήν την πολύ σπουδαία εκδήλωση.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συγχαίρει όσους διοργάνωσαν, βοήθησαν και στήριξαν αυτή τη γιορτή και δηλώνει πάντα παρούσα σε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει το κοινωνικό προφίλ και την ευαισθησία αυτής της πόλης.

Το σημερινό πρόγραμμα της εκδήλωσης «Ας Παίξουμε για το Χαμόγελο»:

Δευτέρα 7/8

·Από τις 17:00 έως τις 20:00

BUBBLE SHOW!

Ένα εντυπωσιακό, διαδραστικό show που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους! Θα γνωρίσουμε τον κόσμο της σαπουνόφουσκας, θα απολαύσουμε αμέτρητων ειδών σαπουνόφουσκες, θα παίξουμε μαζί τους, θα τις κυνηγήσουμε, θα τις φορέσουμε…!!!

Χορευτικά παιχνίδια και μουσικοκινητική αγωγή από “Tα παιδιά της γης”! Μια παράσταση ειδικά διαμορφωμένη για παιδιά και ενήλικες όλων των εθνικοτήτων, αφού δε χρησιμοποιούνται καθόλου λόγια παρά μόνο μιμητική!

• Στις 20:30

Stand up comedy με το Γιώργο Χατζηπαύλου στην παράσταση Σχεδόν σαράντα!

Μια παράσταση για… ’’μεγάλους’’ που (δεν) θα μας διδάξει, που (δεν) θα μας προβληματίσει ΚΑΙ που θα μας κάνει να γελάσουμε ΠΟΛΥ!!!

Γενική Είσοδος 5€

Τα έσοδα του 2/μέρου θα διατεθούν εξολοκλήρου στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ