ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στο Ρέθυμνο η Έλενα Κουντουρά για τα «Πολιτιστικά Βαρδινογιάννεια 2017»

0

Στο Ρέθυμνο θα βρεθεί αύριο Παρασκευή 11 Αυγούστου η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, στο πλαίσιο των παγκρήτιων εκδηλώσεων στη μνήμη του Παύλου Ι. Βαρδινογιάννη «Πολιτιστικά Βαρδινογιάννεια 2017», που διοργανώνει ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Η Υπουργός Τουρισμού θα παρακολουθήσει την παράσταση «Ο Ντελικανής» στο θέατρο Ερωφίλη-Φρούριο Φορτέτζα Ρεθύμνου, η οποία αποτελεί θεατρική διασκευή από την ομώνυμη ταινία του Μανώλη Σκουλούδη σε σκηνοθεσία Γιάννη Πανταγιά.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με φορείς του τουρισμού της Κρήτης και θα επισκεφθεί καινοτόμες ξενοδοχειακές μονάδες.

Η «αγάπη» της Υπουργού Τουρισμού για την Κρήτη είναι γνωστή. Η Έλενα Κουντουρά θεωρεί την Κρήτη, «ναυαρχίδα» του ελληνικού τουρισμού (ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός της Ελλάδας το 2016 με 3,9 εκατ. επισκέπτες) και έχει τονίσει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι η Κρήτη πρωταγωνιστεί στα συνεχή ρεκόρ του τουρισμού τα τελευταία δύο χρόνια. Ενώ, δεν έχει κρύψει την αισιοδοξία της και για την φετινή χρονιά, όπου η Κρήτη αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερους από 4,2 εκατ. επισκέπτες!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ