ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

$20000 κοστίζει η 88 ιντσών Q9, η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED της Samsung

0

Η Samsung ανακοίνωσε τη διάθεση της πλέον σύγχρονης και μεγαλύτερης σε διαγώνιο τηλεόρασης στη σειρά QLED, της Q9.

Με διαγώνιο 88 ιντσών, η συγκεκριμένη 4K τηλεόραση είναι η μεγαλύτερη στη σειρά QLED της νοτιοκορεατικής εταιρείας.

Η τιμή της, στα $20000, είναι σχεδόν διπλάσια από αυτή του μοντέλου Q9F στις 75 ίντσες (περίπου $9000) ενώ η Q7 στις 55 ίντσες στοιχίζει $2500. Όσοι επενδύσουν το ποσό, θα έχουν στη διάθεση τους 88 ίντσες ανάλυσης Ultra HD (3840 x 2160 pixels), 10-bit HDR (δυστυχώς χωρίς υποστήριξη Dolby Vision), 240Hz refresh rate, WiFi Direct, Bluetooth, τέσσερις υποδοχές HDMI καθώς και τα Smart Hub και Smart Remote της Samsung.

Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Q-series, η Q9 είναι ιδιαίτερα λεπτή και σχεδόν bezel-less και χάρη στο διάφανο οπτικό καλώδιο 1,88 ιντσών και την επιτοίχια βάση στήριξης “no-gap wall mount” μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο σαν ένας ζωγραφικός πίνακας. Η τηλεόραση βασίζεται στην τελευταία γενιά της τεχνολογίας QLED.

Με τη νέα τεχνολογία quantum dot, η QLED TV εξελίσσει όλες τις σημαντικές πτυχές της ποιότητας της εικόνας, συμπεριλαμβανομένων της γωνίας θέασης, του όγκου του χρώματος, της φωτεινότητας και της έντονης αντίθεσης. Οι τηλεοράσεις QLED μπορούν να αποδώσουν το χρώμα με ακρίβεια για να επιτύχουν το 100% του χρωματικού όγκου (DCI-P3 HDR). Πρόκειται για το πιο υψηλό ποσοστό της αγοράς σήμερα, έχοντας λάβει διαπίστευση από το Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), έναν από τους μεγαλύτερους τεχνικούς επιστημονικούς οργανισμούς της Ευρώπης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ