Στα Χανιά έστησαν Survivor με παρουσιαστή τον ‘μάνατζερ Ράγκμπι’

12 δοκιμασίες σε 330 μέτρα στίβου μάχης. Πάζλ, στόχος με επιλογή σφεντόνας ή μπαλάκι, δοκός ισορροπίας, έρπινγκ 4 μέτρα αλλά και κρίκοι, εμπόδια, πύργος βάρους, στο χανιώτικο “Survivor”.

Γνωστοί χανιώτες ξεκίνησαν τους αγώνες survivor game καθώς ήταν και οι πρώτοι που κλήθηκαν να δοκιμαστούν στον στίβο μάχης ο οποίος έχει δημιουργηθεί στον περιφραγμένο χώρο του Aptera Beach Resort.

Τα αγωνίσματα ήταν αρκετά απαιτητικά με αποτέλεσμα να μην λείψουν τα πειράγματα και το χιούμορ από τους θεατές και τους φίλους που παρακολουθούσαν την προσπάθεια των γνωστών Χανιωτών. Μάλιστα και οι ίδιοι φρόντισαν την ώρα του στίβου να διακωμωδήσουν τον εαυτό τους. Εξάλλου η δική τους συμμετοχή ήταν συμβολική και για καλό σκοπό, την ενίσχυση του Κυττάρου Χαλέπας.

Ωστόσο, όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για τη διεκδίκηση των επάθλων, πήραν χθες μια γεύση από τον στίβο μάχης και τη δυσκολία που αυτός έχει. Το αγώνισμα είναι ατομικό και κάθε αθλητής τρέχει μόνος ενάντια στο χρονόμετρο Οι καλύτεροι χρόνοι των 4 ημερών που θα διαρκέσουν οι αγώνες, μπαίνουν στην λίστα με τα δώρα.

Τη δική του ξεχωριστή πινελιά έδωσε ο γνωστός παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης ο οποίος παρουσίαζε τον αγώνα.

news247.gr

Σχετικά άρθρα