ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Διαμονή σε σπίτια διάσημων αρχιτεκτόνων

0

Οι λάτρεις της αρχιτεκτονικής και των ταξιδιών τώρα μπορούν να μείνουν σε σπίτια που έχουν κατασκευάσει διάσημοι αρχιτέκτονες ανά τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα της Airbnb. Το PlansMatter προσφέρει έναν εντυπωσιακό κατάλογο από όμορφα σχεδιασμένα σπίτια για να διαλέξετε: Από τη βίλα της Christian Müller στην Ελβετία ή το Kinney House του Frank Lloyd Wright στο Wisconsin, οι επιλογές είναι πολλές.

Η νέα αυτή δυνατότητα, που έρχεται μέσω της Airbnb, είναι το πνευματικό τέκνο της Connie Lindor και Scott Muellner, δύο αρχιτεκτόνων που μοιράζονται την αγάπη τους για τον όμορφο σχεδιασμό και το ταξίδι. Η υπηρεσία επιτρέπει τον συνδυασμό των δύο σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν νέους προορισμούς, ενώ θα βιώνουν από πρώτο χέρι πώς είναι να μένεις σε μερικά από τα πιο εξαίρετα σπίτια του κόσμου.

Ο Muellner εξηγεί: «Η εμπειρία της διαμονής σε κατοικίες γνωστές για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τους, από δημιουργούς παγκόσμιας κλάσης είναι ιδιαίτερα συγκινητική. Κι αυτό γιατί μας επιτρέπει να κατανοήσουμε τη θετική επίδραση που μπορεί να έχει η σπουδαία αρχιτεκτονική στην καθημερινή μας ζωή”.

Οι επιλογές ενοικίασης είναι σίγουρα εντυπωσιακές, συμπεριλαμβανομένων των έργων μεγάλων αρχιτεκτόνων όπως ο Olson Kundig, ο Bohlin Cywinski Jackson, ο Christian Müller και ο Frank Lloyd Wright.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ