ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Εγώ σπούδασα δύο παιδιά και μεγαλώνω άλλα δύο από την Μενεγάκη

0

Μέσα από το φακό του έχει εισβάλει σε προσωπικές στιγμές των stars και έχει κάνει πάρα πολύ αποκλειστικά στην 30χρονη πορεία του. Ο Αποστόλης Παπανικολάου μίλησε στο Αποκαλυπτικά για τα μυστικά του επαγγέλματος και αποκάλυψε για το πόσο πουλάνε ή όχι πια οι celebrities. Τι λέει για την Ελένη Μενεγάκη;

«Είμαι 30 χρόνια στο χώρο. Ο πρώτος που ξεκίνησα να κάνω παπαρατσικά. Σήμερα δεν πουλάει κανένας. Μέχρι πριν καιρό είχαμε τη Μενεγάκη, τη Σκορδά, τη Μακρυπούλια, τη Βανδή. 5-6 άτομα που πούλαγαν. Ούτε αυτά πουλάνε πια.»

«Η Ελένη Μενεγάκη συγκεκριμένα χθες κρύφτηκε. Μόλις με είδε, μπήκε στο αμάξι και έφυγε. Δεν με ενδιαφέρει γιατί. Εγώ συνεχίζω να την κυνηγάω, να τραβάω, αλλά πλέον δεν αξίζει και τον κόπο. Η Μενεγάκη είναι ρεκόρ για την ελληνική showbiz που αντέχει ακόμα. Εγώ σπούδασα δύο παιδιά και μεγαλώνω άλλα δύο από την Μενεγάκη. Δηλαδή έβγαλα λεφτά από τη Μενεγάκη. Όταν ήταν στα ντουζένια και πουλούσε. Ακόμα και τώρα που έχει πέσει η τιμή, πάλι συνεχίζουμε να βγάζουμε. Θα σου πω ενδεικτικά τα νούμερα για να καταλάβεις. Αν την πούλαγα παλιά 10 ευρώ, τώρα έχει πέσει στο ένα ευρώ. Και υποτίθεται είναι η πρώτη, φαντάσου τι γίνεται με τους δεύτερους, τρίτους κλπ. Ένα περιοδικό αποφάσισε μια Τετάρτη να μη βάλει τη Μενεγάκη εξώφυλλο και βάλανε το τρίτο παιδί του Ρουβά αποκλειστικό. Έπεσε 3,500 φύλλα κάτω. Άμα βγάλεις τη Μενεγάκη από το εξώφυλλο έπεσες», αναφέρει ο φωτογράφος.

https://youtu.be/WWjLet3co6s
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ