ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα για το «Σουτάκι στην Κρήτη» στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου

0

Για ακόμη μία χρονιά το Ρέθυμνο Cretan Kings συνεχίζει τις επισκέψεις στα Δημοτικά Σχολεία του νησιού μας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σουτάκι στην Κρήτη».

Η πρεμιέρα του προγράμματος «Σουτάκι στην Κρήτη» για τη φετινή σεζόν πραγματοποιήθηκε στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου. Ο προαύλιος χώρος του σχολείου γέμισε από μικρούς μαθητές, οι οποίοι περίμεναν καρτερικά να δουν, να συνομιλήσουν και να παίξουν με τα ινδάλματα τους, τους παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings. Η υποδοχή ήταν θερμή, με τους αθλητές Ηλία Θεοδωρίδη, Τρέιβον Ράιτ και Γιάννη Παναρετάκη να γίνονται αποδέκτες χειροκροτημάτων και επιφωνημάτων θαυμασμού, τους οποίους συνόδευαν επίσης ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης και ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου.

Οι μικροί μαθητές αφού ενημερώθηκαν για την σωστή διατροφή, την υγιεινή ζωή και τον αθλητισμό γενικότερα, με τους παίκτες μας να απαντούν στις απορίες τους, πήραν θέση στο γήπεδο, μαθαίνοντας τα μυστικά του μπάσκετ. Αρχικά χωρίστηκαν σε 3 ομάδες, αποτελούμενες από έναν επαγγελματία αθλητή και 4 παιδιά. Όλα τα παιχνίδια έληξαν ισόπαλα, με την… παράταση να περιλαμβάνει ελεύθερες βολές, όπου δοκίμασαν τις ικανότητες τους όλοι οι μαθητές. Έπειτα, τα μολύβια και τα στυλό πήραν… φωτιά, με τους παίκτες να υπογράφουν τα αγαπημένα αυτόγραφα των μαθητών.

Μάλιστα, μαθητές, δάσκαλοι και γονείς προσκλήθηκαν στον Σαββατιάτικο πρώτο εντός έδρας και πολύ σημαντικό αγώνα της ομάδας μας (16.30) κόντρα στον Κόροιβο, για να ενισχύσουν την προσπάθεια της στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου κ. Αντώνη Κτιστάκη, τους δασκάλους και τους γονείς για την άψογη φιλοξενία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ