ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Απαράδεκτο λιμεναρχείο Ρεθύμνου….

0

Ως γνωστών το Ρέθυμνο, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εύρεσης θέσης στάθμευσης. Για το λόγο αυτό και για να μην επιβαρύνω τη κυκλοφορία της πόλης τα τελευταία 10 χρόνια κυκλοφορώ ως επί τω πλείστων με δίκυκλο μηχανάκι (παπάκι). Προ ημερών κατέβηκα στη πόλη για κάποια σύντομη δουλειά μου και σταμάτησα το μηχανάκι στη παραλία, στην εσοχή για θέση στάσης στο τέλος της παραλίας, παραδίπλα στο Λύκειο Ελληνίδων.  Μετά από λίγη ώρα όταν επέστρεψα να πάρω το παπάκι παρατήρησα ότι το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου με είχε «γράψει». Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν πάρκαρα ούτε πάνω στο πεζοδρόμιο, ούτε στο παραλιακό δρόμο αλλά στην ειδική εσοχή που υπάρχει για να σταματάς . Μόλις έλαβα τη κλήση μετέβην κατευθείαν στο Λιμεναρχείο όπου και έκανα γραπτή ένσταση. Σήμερα με πληροφόρησαν ότι η ένσταση είναι αβάσιμη. Ως σωστός και νόμιμος πολίτης πλήρωσα τη κλήση τους, όμως θεωρώ κοροϊδία τη στάση του Λιμεναρχείου, τη στιγμή που υπάρχουν άπειρα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που κλείνουν τη παραλιακή οδό, αυτοί να ασχολούνται με το παρκαρισμένο παπάκι στην ειδική εσοχή και μάλιστα για λίγη ώρα (αφού ήταν θέση στάσης).

-Για ποιο λόγο λοιπόν υπάρχουν οι εσοχές, και δε τις κάνετε πεζοδρόμια?

- Μια βόλτα μετά τις 12 κάθε βράδυ κατεβήκατε να γράψετε που είναι όλος ο παραλιακός δρόμος  γεμάτος παρκαρισμένα οχήματα?

-‘Έτσι συνεισφέρετε στη κατάσταση που επικρατεί στη πόλη με τη στάθμευση? Τιμωρώντας αυτούς που παρκάρουν νόμιμα και αφήνοντας τους παράνομους?

Με μια λέξη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Kύριοι του Λιμεναρχείου πάρτε λοιπόν τα λεφτά σας μη σας λείψει κανένα € , από τις εισπρακτικές τακτικές σας, αλλά να ξέρετε ότι γελοιοποιηθήκατε στα μάτια μου και θέλω να ενημερωθούν και οι λοιποί συμπολίτες μου γι αυτό για να μη τη πατήσουν όπως εγώ.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ