ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η ανικανότητα οδηγεί στη λασπολογία, τη συκοφαντία και τα γνωστά μεγάλα λόγια - φανφάρες των «ταξικών» συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ

0

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΠΑΜΕ:

  • Πριν από τις εκλογές Σωματείων ή του Εργατικού Κέντρου εκδίδει «πύρινες» ανακοινώσεις για να κατασυκοφαντήσει τους αντιπάλους του και να μαζέψει ψήφους με ψεύτικες και αντισυνδικαλιστικές πρακτικές και κατηγορίες !!
  • Μετά τις εκλογές και όταν πλέον έχει χάσει, πάντα καταφεύγει σε άλλου είδους λασπολογίες και φαντασιώσεις για να δικαιολογήσει το αποτέλεσμα!!! με την κατασυκοφάντηση συνδικαλιστών που επί χρόνια δίνουν τον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των εργαζομένων του Νομού μας και γι αυτό συνεχίζουν να τους εμπιστεύονται και να τους στηρίζουν τόσο στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων όσο και στο Εργατικό Κέντρο.

Τα ψέματα και τα φανταστικά σας σενάρια έχουν κοντά ποδάρια συνάδελφοι της ΔΑΣ και του ΠΑΜΕ.

Τα συνηθισμένα μεγάλα σας λόγια για «εργοδοτικό συνδικαλισμό», «εργοδοσία που παρεμβαίνει στις εκλογές», «πλάτες στα εργοδοτικά συμφέροντα», και τόσα άλλα παραμύθια δεν μας αγγίζουν.

Μάλλον εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια !!

Ένα μόνο μικρό (από τα πολλά) παράδειγμα: όταν το Σωματείο μας και ο συνδυασμός μας έδιναν τις μάχες στις δικαστικές και όχι μόνο αίθουσες για να μη χάσουν τις δουλειές τους οι εργαζόμενοι στο Σ/Μ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ,  εσείς καθοδηγούσατε τους εργαζόμενους σε λάθος κατεύθυνση !!!! Εσείς γνωρίζετε πολύ καλά , ποια ήταν αυτή η κατεύθυνση ……

Έχετε το θράσος να μιλάτε για παρεμβάσεις της εργοδοσίας όταν εσείς παρακαλείτε και εκλιπαρείτε  εργοδότες να πείσουν-εκβιάσουν εργαζόμενους να μην στηρίξουν τον αντίπαλό σας συνδυασμό ή στην καλύτερη περίπτωση να μην πάρουν μέρος στις εκλογές του Σωματείου ή του Εργατικού Κέντρου αφού δεν ήθελαν οι συνάδελφοί μας αυτοί να σας στηρίξουν;;

Σας πείραξε φαίνεται το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι δεν σας ακολούθησαν στον κατήφορο που έχετε πάρει με τις αλλεπάλληλες αισχρές και άθλιες ανακοινώσεις σας με τις οποίες αυτοαποκαλείσθε οι μόνοι «προστάτες» των εργαζομένων –δυστυχώς μόνο στα λόγια- και όλοι οι άλλοι είναι «εργοδοτικοί», «ΠΑΣΟΚικοί», «Σποκικοί» (όπως το γράψατε), «Κυβερνητικοί» κλπ συνδικαλιστές.!!

Για εσάς όποιος δεν είναι με το ΠΑΜΕ είναι ………. με τους εργοδότες!!!

Σας γύρισαν για άλλη μια φορά την πλάτη, γιατί σας ξέρουν πολύ καλά, σας έμαθαν πλέον!!

Σας πείραξε φαίνεται το γεγονός ότι μαζικοποιήθηκε το Σωματείο και δεν μπορείτε να περιχαρακώσετε το χώρο σας.!

Σας πείραξε φαίνεται το γεγονός ότι είχαμε το …. θράσος και εμείς να κάνουμε εγγραφές νέων μελών όπως κάνατε και εσείς!!

Γιατί δεν μας είπατε να μην γράψουμε νέα μέλη  ώστε να πάρετε την πλειοψηφία στο Σωματείο;;

Γιατί δεν μας είπατε τελοσπάντων πόσους και  ποιούς να γράψουμε για να πετύχετε το σκοπό σας και να είστε ευχαριστημένοι;;

Αλήθεια, η μαζική εγγραφή  που κάνατε δεκάδων εργαζομένων σε μεγάλη επιχείρηση έγινε από την εργοδοσία;; όπως ισχυρίζεστε ότι έγινε για τις 29 εγγραφές της ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ!! (όχι 40 όπως γράφετε, επειδή συνηθίζετε να «φουσκώνετε» ακόμη και τους αριθμούς αφού και τις συμβάσεις του 1,5 μήνα τις κάνατε 8μηνες !!  για να ηχεί καλύτερα!!).

Αλλά ξεχάσαμε, μόνο οι δικές σας εγγραφές είναι «ταξικές» !!

Αλήθεια, ο εργαζόμενος στο δημόσιο (σε Δήμο του Νομού) είχε το δικαίωμα να ψηφίσει και μάλιστα να είναι και υποψήφιος  του συνδυασμού σας μόνο και μόνο επειδή είναι του ΠΑΜΕ,  ενώ άλλοι της ίδιας ή παρόμοιας κατηγορίας δεν έχουν αυτό το δικαίωμα;; Έχει σημασία ότι είναι με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ;; Δεν εργάζεται σε Δημόσια Υπηρεσία;; ή ο Δήμος είναι …. ιδιωτική επιχείρηση;;

Για εσάς βέβαια αρκεί ότι ο εργαζόμενος είναι του ΠΑΜΕ!!, όλα τ άλλα είναι περιττά!!

Γιατί δεν μας υποδείξατε και ποιους να βάλουμε υποψήφιους για να ικανοποιηθείτε αφού σας πείραξε η υποψηφιότητα της υπαλλήλου του Εργατικού Κέντρου;; εκτός κι αν αυτό απαγορεύεται και δεν το ξέρουμε!!

Δεν ξέρετε, ή μάλλον κάνετε πως δεν το ξέρετε ότι, στο πρόσφατο παρελθόν, σε άλλο Νομό της Κρήτης η υπάλληλος του Εργατικού Κέντρου,  μέλος του ΠΑΜΕ,  ήταν Πρόεδρος στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων  και μέλος της Διοίκησης (!!!!)  του Εργατικού Κέντρου ;;

Αλλά αφού ήταν του ΠΑΜΕ ε …. τότε επιτρέπεται !!

Επειδή όμως αναφέρεστε σε δήθεν ομολογίες  του τύπου: «Δεν ήρθαμε. Μας έστειλαν να ψηφίσουμε», ή σε κατασκοπευτικές διαπιστώσεις όπως:

«Όταν μάλιστα οι εργοδοτικοί αντιλήφθηκαν κάποιον, που στη σακούλα του παραβάν πέταξε τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια (πόσα άραγε του δώσαμε, καμιά δεκαριά;;) που του είχαν δώσει, είχαν το θράσος, αλλάζοντας δήθεν τη σακούλα, να ψάχνουν «χειροπιαστές» αποδείξεις σε βάρος του εργαζόμενου, που «δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις»!!!»

και άλλα φαιδρά στα οποία έχετε μεγάλη «επιδεξιότητα», σας πληροφορούμε ότι δεκάδες, συνάδελφοι και συναδέλφισσες, μας ενημέρωσαν ότι δέχτηκαν πολλαπλά πιεστικά τηλεφωνήματα ο καθένας για να στηρίξουν τον συνδυασμό σας και άλλοι τόσοι μας έφεραν τα ψηφοδέλτια που τους είχατε δώσει με το «έτσι θέλω», αρνούμενοι να ακολουθήσουν τις μεθοδεύσεις, τη λασπολογία και όλα τα συκοφαντικά σχόλιά σας σε βάρος του συνδυασμού μας.

Μπορούμε κι εμείς να κατασκευάσουμε ψέματα και αποκυήματα φαντασίας όπως κάνετε εσείς, αλλά δεν θέλουμε, δεν είμαστε αυτής της φιλοσοφίας και της συνδικαλιστικής  πρακτικής.

Γιατί άραγε ζητάτε τη συγκρότηση  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΥ προεδρείου με τους «εργοδοτικούς συνδικαλιστές», με « εκείνους που στηρίζουν κυβερνήσεις»  κλπ όπως λέτε;;

Πώς μπορείτε να συνεργαστείτε με αυτούς που τους προσδίδετε τόσες και τόσες ψευδείς, άθλιες και ασύστολες κατηγορίες οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να άπτονται και του ποινικού δικαίου;;

Επιπλέον έχετε το θράσος να μιλάτε για ενότητα εσείς που έχετε διασπάσει το Συνδικαλιστικό Κίνημα με τη μοναχική σας πορεία σε όλες τις δράσεις και κινητοποιήσεις του κινήματος στο Νομό μας;;

Θέλετε –λέτε- «ένα σωματείο και ΕΚ μακριά από σκοπιμότητες και υπόγειες δοσοληψίες, κλπ»    και άλλα βαρύγδουπα, και βέβαια αυτό θα συμβεί μόνο  όταν ………το ΠΑΜΕ θα πάρει την πλειοψηφία και θα τα υποτάξει πλήρως στο κόμμα ;;

Μπορείτε άραγε να δώσετε πειστική απάντηση στο ερώτημα γιατί ένα-δυό Σωματεία στα οποία έχετε την πλειοψηφία είναι σε πλήρη αδράνεια και το μόνο που κάνουν είναι να διενεργούν εκλογές για να μαζεύουν τα «κουκιά»;;

Πού πήγε ο «ταξικός» τους προσανατολισμός ;;

Η «δημοκρατία» και η «συνδικαλιστική καθαρότητά» σας  έφτασε στο σημείο, μέλη του ΠΑΜΕ υπό την υψηλή εποπτεία, καθοδήγηση και σύμπραξη του επικεφαλής του ΠΑΜΕ στη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, να προπηλακίσουν και να χειροδικήσουν σε βάρος του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου, επειδή «τόλμησε» ο «αθεόφοβος»  να παρακολουθήσει τις πρόσφατες  εκλογές του «ταξικού» Σωματείου Οικοδόμων,  όπως έχει κάθε δικαίωμα !!

Δεν θέλατε προφανώς να διαπιστώσει, αλλά διαπίστωσε, τις πάγιες μεθοδεύσεις του Σωματείου το οποίο έχει ανοιχτό Μητρώο – μελών ( δηλαδή όσοι πιστοί προσέλθετε!! σας γράφουμε  την ώρα της ψηφοφορίας και μας ψηφίζετε αμέσως, αφού δεν υπάρχει αντίπαλος!!) γεγονός που δεν έχει προηγούμενο στα συνδικαλιστικά χρονικά !!!

Αλλά ξεχάσαμε: Νόμος είναι το «δίκιο» του … ΠΑΜΕ!!!

Δεν είμαστε μαθημένοι να γράφουμε ανακοινώσεις και κόντρα ανακοινώσεις όπως κάνετε εσείς    (και είστε αλήθεια «επαγγελματίες του είδους»!!), εμείς μιλάμε με έργα όχι με λόγια και μάλιστα πομπώδη και ηχηρά έτσι για να δίνουν μεγάλη έμφαση στα ψέματα και στις συκοφαντίες όπως εσείς είστε συνηθισμένοι!!

Γιατί εμείς θέλουμε να λύνονται και να μην υπάρχουν προβλήματα στους εργαζόμενους, σε αντίθεση με εσάς που η ύπαρξή σας ως συνδικαλιστές εξαρτάται από την ύπαρξη αυτών των προβλημάτων και γι΄ αυτό θέλετε να διαιωνίζονται!

Συνάδελφοι της ΔΑΣ και του ΠΑΜΕ:

Ο ανεμιστήρας σας έχει πολλή λάσπη και δυστυχώς έχει γυρίσει ανάποδα και σας κοιτάζει!!

Γι αυτό κλείστε τον πριν σας λούσει εντελώς!

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε τον διάλογο με «ταξικούς» λασπολόγους  και συκοφάντες, γι αυτό

Ευχαριστούμε από καρδιάς

τους 497 συναδέλφους και συναδέλφισσες που πήραν μέρος στις εκλογές του Σωματείου μας και ιδιαίτερα τους  ΟΣΟΥΣ  ,  δεν υπέκυψαν στις πιέσεις και στις  μεθοδεύσεις και συκοφαντίες της ΔΑΣ και του ΠΑΜΕ  και στήριξαν τον συνδυασμό μας!

Διαβεβαιώνουμε ΟΛΟΥΣ τους Ιδιωτικούς Υπαλλήλους του Ρεθύμνου ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να φέρουμε σε πέρας το δύσκολο έργο που μας ανατέθηκε.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ