ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Να πάρουν το μέλλον της Κεντροαριστεράς στα χέρια τους, ζήτησε από τους πολίτες η Φ. Γεννηματά

0

Κάλεσμα προς τους προοδευτικούς πολίτες απεύθυνε από το Ρέθυμνο χθες το βράδυ η Φώφη Γεννηματά, η οποία ζήτησε να την εμπιστευτούν και να της δώσουν τη δύναμη να συνεχίσει όλα όσα οραματίζεται για τον χώρο της Κεντροαριστεράς, το χώρο της Δημοκρατίας, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Πάρτε το μέλλον της Κεντροαριστεράς στα χέρια σας. Ο κύβος ερρίφθη η σκυτάλη είναι τώρα σε εσάς. Ελάτε στις 12 Νοεμβρίου να ψηφίσετε κάνοντας τη μέρα αυτή μια γιορτή για τη δημοκρατία. Πρέπει να στείλετε το μήνυμα και στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία ότι η νέα αλλαγή ξεκίνησε».

Η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι σε όλες τις περιοδείες της στην Ελλάδα αντιλήφθηκε πως η πρωτοβουλία της παίρνει σάρκα και οστά. «Περάσαμε από δύσκολες στιγμές αλλά δεν τα παράτησα. Είμαι αποφασισμένη και δεν τα παρατάω εύκολα, μιας και οφείλω να ολοκληρώσουμε αυτή την προσπάθεια και να φτάσουμε στην πραγματική ελπίδα και νίκη. Γι’ αυτό το λόγο ζητάω ψήφο εμπιστοσύνης, να πάρω δύναμη από τη δύναμη σας, να κάνουμε όλοι μαζί πράξη το σχέδιο Ελλάδα, σχέδιο με προοδευτικό πρόσημο που το χρωστάμε στον Ελληνικό λαό».

Στο Ωδείο του Ρεθύμνου η κ. Γεννηματά μίλησε στους συγκεντρωμένους πολίτες για την ανάγκη η δημοκρατική παράταξη να αναλάβει τα ηνία και να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις εξελίξεις, μη επιτρέποντας καμία οπισθοδρόμηση από όπου και αν αυτή προέρχεται. Δεν μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες αλλά η επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό είπε η κ. Γεννηματά επισημαίνοντας ότι το «Σχέδιο Ελλάδα» είναι προσωπικός της στόχος που όμως θα τον πετύχει αν έχει δίπλα της όλους όσους συνεχίζουν να μάχονται για τη Δημοκρατία και την πρόοδο μέσα από τον προοδευτικό χώρο.

«Οι εκλογές της 12ης Νοεμβρίου δεν αποτελούν εσωτερική υπόθεση της προοδευτικής Παράταξης. Η αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξής αποτελεί σήμερα πολιτική αναγκαιότητα και συνδέεται με την ανασυγκρότηση του τόπου. Κάθε φορά που η Δημοκρατική Παράταξη είχε πρόβλημα, είχε πρόβλημα και η χώρα. Οι επόμενες εθνικές εκλογές θα είναι αναμέτρηση για τρεις. Οι πολιτικοί συσχετισμοί θα αλλάξουν. Δεν θα γίνουμε δεκανίκι ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της ΝΔ. Η παράταξή μας γίνεται και πάλι πρωταγωνιστής στις πολιτικές εξελίξεις. Για να οδηγήσει τη χώρα μας στην έξοδο από την κρίση και να φέρει καλύτερες ημέρες για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Για να τελειώνουμε με το νέο διχασμό του λαού μας, να τελειώνουμε με το λαϊκισμό, την υποκρισία, τη διγλωσσία, την ανικανότητα. Για να επιβάλλει την Εθνική Συνεννόηση με τη διαμόρφωση Εθνικής Γραμμής εξόδου από την κρίση… Με μια αξιόπιστη προοδευτική διακυβέρνηση, με το Σχέδιο Ελλάδα, που δίνει βάρος στην Περιφέρεια, στην παραγωγή και στην καινοτομία, μπορούμε να πετύχουμε ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας. Στόχος μας, που πρέπει να γίνει εθνικός στόχος: να δημιουργήσουμε δουλειές, συνθήκες, προϋποθέσεις, διαδρομές για να μείνουν τα παιδιά στον τόπο τους και να γυρίσουν όλα αυτά που ξενιτεύτηκαν και αναζήτησαν την προκοπή εκτός Ελλάδας. Ζητώ εντολή ανατροπής του ζοφερού πολιτικού σκηνικού που βαλτώνει μέσα στον διπλό συντηρητισμό του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας. Εγγυώμαι ότι ενωμένοι θα φτάσουμε στη νίκη, στην πραγματική ελπίδα», ανέφερε η κ. Γεννηματά. – ΑΠΕ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ