ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Υπόθεση Λεμπιδάκη: Στη φυλακή 39χρονος - τι είπε για τα ίχνη

0

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε τελικά ο 39χρονος που οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου στα δικαστήρια Ηρακλείου και ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην πολύμηνη υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Τον 39χρονο βαρύνουν οι ίδιες κατηγορίες με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους στην υπόθεση Λεμπιδάκη.

Ο 39χρονος σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι έμενε μέχρι τις αρχές Αυγούστου στο χώρο όπου εντοπίστηκαν τα αποτυπώματα, επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο να δώσει εξήγηση για τα ίχνη που βρέθηκαν και οδήγησαν στη σύλληψή του.

Υπενθυμίζεται ότι τα δαχτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στη μάντρα όπου και η αστυνομία εντόπισε το Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Το προφίλ του συλληφθέντα

Ο 39χρονος συνελήφθη στους Αρμένους, χωριό 7 χιλιόμετρα νότια της πόλης του Ρεθύμνου και εντός της ακτίνας καταγωγής και κύριας δράσης της πλειοψηφίας εκ των ήδη συλληφθέντων για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι τελευταίος τόπος κατοικίας του εδώ και δύο περίπου χρόνια, ήταν ένα παλαιό λατομείο στους Αρμένους Ρεθύμνου, ενώ φέρεται να έχει εργαστεί ως υπάλληλος στη μάνδρα όπου κρατείτο ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία του Ρεθύμνου ο 39χρονος Σερραίος, άλλαζε συχνά επαγγέλματα, από πωλητής κοσμημάτων, μέχρι και βαριές χειρωνακτικές εργασίες πραγματοποιούσε για να καταφέρνει να έχει μια άνετη ζωή με πολλές δραστηριότητες στη φύση και με αρκετά κατοικίδια ζώα για συντροφιά, χωρίς να έχει ακόμη τη δική του οικογένεια, πολυπράγμων και ελεύθερο πνεύμα με το όνομά του να ακούγεται στην κοινωνία ως εμπλεκόμενου λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη των επτά συλλήψεων για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη και ενώ η αστυνομία προσπαθούσε να βρει περαιτέρω στοιχεία, ο ίδιος πλέον τηρούσε χαμηλό προφίλ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ