ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σουτάκι... στο Γεράνι

0

Το Ρέθυμνο Cretan Kings συνεχίζει τις επισκέψεις στα Δημοτικά Σχολεία του νησιού μας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σουτάκι στην Κρήτη», ενώ την τιμητική του είχε σήμερα το Δημοτικό Σχολείο Γερανίου.

Ο προαύλιος χώρος του σχολείου γέμισε από μικρούς μαθητές, οι οποίοι περίμεναν καρτερικά να δουν, να συνομιλήσουν και να παίξουν με τα ινδάλματα τους, τους παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings. Η υποδοχή ήταν θερμή, με τους αθλητές Τράβις Ντάνιελς, Γιάννη Παναρετάκη και Άγγελο Δραγάτη να γίνονται αποδέκτες χειροκροτημάτων και επιφωνημάτων θαυμασμού, τους οποίους συνόδευαν επίσης ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, η Ναταλία Βορριά και ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου.

Οι μικροί μαθητές αφού ενημερώθηκαν για την σωστή διατροφή, την υγιεινή ζωή και τον αθλητισμό γενικότερα, πήραν θέση στο γήπεδο, μαθαίνοντας τα μυστικά του μπάσκετ. Αρχικά χωρίστηκαν σε 3 ομάδες, αποτελούμενες από έναν επαγγελματία αθλητή και 4 παιδιά, παίζοντας μεταξύ τους. Έπειτα, τα μολύβια και τα στυλό πήραν… φωτιά, με τους παίκτες να υπογράφουν τα αγαπημένα αυτόγραφα των μαθητών.

Μάλιστα, μαθητές, δάσκαλοι και γονείς προσκλήθηκαν στον Σαββατιάτικο εντός έδρας και πολύ σημαντικό αγώνα της ομάδας μας (16.30) κόντρα στον Προμηθέα, για να ενισχύσουν την προσπάθεια της στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Γερανίου κ.. Δημήτρη Γεράση, τους δασκάλους, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και την Πρόεδρο του κα Ελεάνα Κλαψινού για την άψογη φιλοξενία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ