ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Τι καιρό θα κάνει την Πρωτοχρονιά στην Κρήτη

0

Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να μας αποχαιρετήσει το 2017, μετά τη μίνι κακοκαιρία που έπληξε το νησί από το βράδυ της Πέμπτης, αφού την Πρωτοχρονιά προβλέπεται ηλιοφάνεια και αρκετά υψηλές θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Μανόλη Λέκκα, μικρή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Παρασκευής, ενώ το Σάββατο προβλέπεται άστατος καιρός με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες ενώ κατά τόπους θα σημειώνονται παροδικές βροχές.

Για την Κυριακή, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αναμένονται γενικά καλύτερες καιρικές συνθήκες με μια μικρή πιθανότητα στα βόρεια ορεινά του νησιού για κάποιες περιορισμένες και ασθενείς κατά τόπους βροχές, ενώ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς οι καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ καλές και οι θερμοκρασίες αρκετά υψηλές για την εποχή.

Αναλυτικά ο καιρός των επόμενων ημερών:

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου

Ο καιρός θα είναι άστατος, με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες ενώ κατά τόπους θα σημειωθούν ασθενείς παροδικές βροχές.

Οι άνεμοι θα στραφούν από Δυτικές διευθύνσεις και θα ενισχυθούν. Η ένταση τους θα φθάνει τα 5, κατά τόπους έως και τα 6 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα υποχωρήσει σε λίγο χαμηλότερα επίπεδα.

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου

Γενικά καλός θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη την Κρήτη, κατά τόπους και μόνο στα βόρεια ορεινά της Κρήτης υπάρχει πιθανότητα για κάποια ασθενή παροδική βροχή.

Οι άνεμοι που αρχικά το πρωί θα συνεχίσουν να πνέουν ενισχυμένοι από Δυτικές διευθύνσεις, από το μεσημέρι αναμένεται να στραφούν σε ΒορειοΔυτικούς και θα εξασθενήσουν φθάνοντας τα 3 - 4 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει και πάλι λίγο υψηλότερες τιμές με τη μέγιστη να φθάνει έως και τους 18 °C.

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018 - Πρωτοχρονιά

Καλός καιρός, με ηλιοφάνεια, σε ολόκληρη την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις με την ένταση τους να φθάνει στα 3 έως 4 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ καλά για την εποχή επίπεδα με την ελάχιστη να κυμαίνεται γύρω από τους 12 °C, ενώ η μέγιστη θα φθάσει έως και τους 20 °C.

Παρόμοια καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν σε ολόκληρη την Κρήτη και την επόμενη ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ