ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Eνα «διαμάντι» στην Κρήτη: Ολοκληρωμένη απάντηση για ανάγκες υψηλών απαιτήσεων

0

Η υπόσχεση που δίνει στον επισκέπτη του το Radisson Blu Beach Resort στη Μίλατο Λασιθίου για διαμονή υψηλών απαιτήσεων επιβεβαιώνεται σε όλα τα επίπεδα: πολυτελείς εγκαταστάσεις, μοντέρνες υπηρεσίες, έμπειρο προσωπικό.

Οι προηγμένες λύσεις τεχνολογίας και επικοινωνίας, που έχει επιλέξει το ξενοδοχείο από την COSMOTE, συμβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση προσφέροντας ολοκληρωμένη απάντηση στις ανάγκες του.

Τo Radisson Blu Beach Resort στη Μίλατο Λασιθίου, μέλος του Ομίλου Carlson Rezidor Hotel Group - ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους ξενοδοχείων παγκοσμίως, αναζητούσε υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες λύσεις δικτύωσης και τηλεπικοινωνιών που να ανταποκρίνονται στις μεγάλες απαιτήσεις μιας σύγχρονης πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας.Το ξενοδοχείο επέλεξε ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας και επικοινωνίας COSMOTE για το σύνολο των υψηλού επιπέδου απαιτήσεών του, προκειμένου να εξασφαλίσει υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ασφαλούς περιήγησης στο Internet με υψηλές ταχύτητες και ασύρματης δικτύωσης (WiFi).

Ειδικά για τις ανάγκες τηλεφωνίας, το ξενοδοχείο απέκτησε νέο τηλεφωνικό κέντρο με πολλαπλές δυνατότητες, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες για αξιόπιστη, ασφαλή και απρόσκοπτη επικοινωνία, ενώ παράλληλα προσφέρονται οι «παραδοσιακές» υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας COSMOTE. Ως προς τις ανάγκες πρόσβασης στο Ιnternet στους χώρους των ξενοδοχείου, έχει εγκατασταθεί η εξειδικευμένη υπηρεσία COSMOTE Dedicated Internet Access (DIA) for Hotels για να προσφέρει σύνδεση στο διαδίκτυο σε υψηλές ταχύτητες, απόλυτη ασφάλεια, ευελιξία και πλήρη υποστήριξη (24/7).

Αναφορικά με την ασύρματη δικτύωσης (WiFi), εγκαταστάθηκαν οι COSMOTE WiFi δικτυακές υποδομές στους χώρους του ξενοδοχείου, αφού προηγήθηκε ειδική μελέτη των αναγκών του αναφορικά με το εύρος κάλυψης των χώρων του, τον εκτιμώμενο αριθμό επισκεπτών – χρηστών και την ανάγκη κατανάλωσης δεδομένων. Έτσι, οι επισκέπτες του μπορούν να αποκτήσουν ασύρματη σύνδεση στο Internet με υψηλή ταχύτητα, απόλυτη κάλυψη, χωρίς καμία διακοπή. «Με τη δημιουργία ενός σύγχρονου δικτύου και την εγκατάσταση εξειδικευμένων λύσεων, διασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους πελάτες μας, σε συνδυασμό με την αρμονική λειτουργία της ξενοδοχειακής μας μονάδας. Οι καινοτόμες υπηρεσίες COSMOTE μας επιτρέπουν να ανταποκριθούμε άψογα στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών μας και να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας για παροχή υψηλού επιπέδου διαμονή», δήλωσε ο κ. Μίνως Γενιατάκης, ιδιοκτήτης του Radisson Blu Beach Resort.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ