Εμπιστευτείτε τις μικρές σας επιθυμίες στα “γρήγορα μολυβάκια”

Επειδή είναι Άγιος νομίζετε ότι δεν ξεχνάει; Ότι μπορεί να θυμάται τα πάντα; Κι , όμως, ακόμα και ο Αϊ Βασίλης πρέπει να έχει ένα τρόπο να μαθαίνει αλλά και να θυμάται όλα όσα θέλουν τα παιδιά. Για αυτό ο καλύτερος τρόπος είναι να εμπιστευτείτε τις μικρές σας επιθυμίες στα “γρήγορα μολυβάκια”. Στα ξωτικά, δηλαδή , που έχουν αναλάβει την αλληλογραφία του Αϊ Βασίλη.

Πηγαίνετε στο ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη και γράψτε του ένα γράμμα. Τα “γρήγορα μολυβάκια” θα σας βοηθήσουν με το γράμμα σας και θα φροντίσουν να πάει αμέσως στο γραφείο του Αϊ Βασίλη. Κι αν θέλετε να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σας ακούστε ένα μυστικό: Αφού διπλώσετε το γράμμα, ψιθυρίσετε μέσα στο φάκελο μία ευχή κι ένα γελάκι για να τα ακούσει ο Αϊ Βασίλης μόλις ανοίξει τον φάκελο. Τώρα που μάθατε το μυστικό, μη καθυστερείτε άλλο….

Λίγες μόλις ώρες μετά την έλευση του νέου έτους το μαγικό Εργαστήρι του Αϊ Βασίλη, η Παιχνιδοχώρα άνοιξε τις πύλες της για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους. Με την συμμετοχή και την ενεργό δράση των εθελοντών,  οι μόνιμες δωρεάν δράσεις της διοργάνωσης μοίρασαν απλόχερα χαρά, ζεστασιά και αγάπη σε όλους όσους τις επισκέφτηκαν.  Η βραδιά της Πρωτοχρονιάς έκλεισε με τρείς όμορφες συναυλίες από τους Rethy’s Riff, τους Groovetica και τον  Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα για την Τρίτη 2 Ιανουαρίου  έχει ως εξής:

  • 12:00  Παρουσίαση παραμυθιού «Γράμματα στον Άγιο Βασίλη» από την νηπιαγωγό Δρ Σοφία Νικολιδάκη : Τα «Γράμματα στον Άγιο Βασίλη» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ίτανος, είναι ένα χιουμοριστικό βιβλίο που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και διαβάζεται άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μέσα από ένα αστείο παιχνίδι λέξεων και φράσεων τα ζωάκια στέλνουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη και περνούν τα δικά τους μηνύματα
  • 12:00  καρναβαλική ομάδα Μπουμπούνες : Καραόκε για μικρούς και μεγάλου
  • 20:00 Συναυλία με την Ματθαία Σπιταδάκη

Σχετικά άρθρα

Δείτε επίσης

Close