ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Δήμος Αγίου Βασιλείου: Απολογισμός δράσεων για το 2017

0

Το απολογισμό των δράσεων για το 2017 και τον σχεδιασμό για το 2018 παρουσίασε στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Ταταράκη ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Βαγγέλης Καπετανάκης.  Κατά την διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Καπετανάκης ανέλυσε τον σχεδιασμό της πυροπροστασίας για την θερινή περίοδο  αλλά και τις δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμύρες,  χιονοπτώσεις, παγετό και γενικά έκτατες  φυσικές καταστροφές.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ.  Καπετανάκη για την άψογη και απρόσκοπτη άσκηση των καθηκόντων του και την υποδειγματική οργάνωση του τομέα του, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, Πύραρχο Νικόλαο Λαγουδάκη, και τους αξιωματικούς του Σώματος για τον άριστο επιχειρησιακό σχεδιασμό που συνέταξαν και εφάρμοσαν στον πολύπαθο Δήμο μας, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και βέβαια έκανε ιδιαίτερη μνεία στους εθελοντές του Δήμου μας που συνδράμουν στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και οι οποίοι  καθ' όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου περιφρουρούσαν τις δασικές εκτάσεις και συνεπικουρούσαν το έργο της πυρόσβεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εθελοντές του Δήμου μας βραβεύτηκαν σε ειδική τελετή από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Λαγουδάκη τον περασμένο Νοέμβριο για την άμεση και καθοριστική τους ανταπόκριση σε κάθε συμβάν με γνώμονα την αλληλεγγύη και την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ