ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Κρίσιμες ώρες για τον Βαγγέλη Γερμανό

0

Αγωνία για τον Βαγγέλη Γερμανό, για τον οποίο έγινε γνωστό χθες ότι βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μαρίας-Νίκης Γεωργαντά στον «Ελεύθερο Τύπο», η περιπέτεια του μουσικού ξεκίνησε εξαιτίας μετεγχειρητικών επιπλοκών μετά από χειρουργική επέμβαση βουβωνοκήλης. Ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής εισήχθη στον «Ευαγγελισμό» στις 11 Δεκεμβρίου προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένη επέμβαση. Την επόμενη ημέρα, στις 12 Δεκεμβρίου έγινε λαπαροσκοπικά η επέμβαση της βουβωνοκήλης.

Στις 28 Δεκεμβρίου χρειάστηκε να εισαχθεί εκ νέου στον «Ευαγγελισμό», διότι είχε εμφανίσει φλεγμονή. Ο έλεγχος από τους γιατρούς έδειξε ότι στην περιοχή της επέμβασης είχε δημιουργηθεί απόστημα, οπότε κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, και συγκεκριμένα λαπαροτομία, για την παροχέτευση του αποστήματος.

Από το δεύτερο χειρουργείο και μετά χρειάστηκε νοσηλεία στη ΜΕΘ. Ο Βαγγέλης Γερμανός, δηλαδή, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ από τις 3 Ιανουαρίου. Η διοίκηση του νοσοκομείου αναφέρει ότι η εισαγωγή στη ΜΕΘ έγινε λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας, ενώ άλλες ιατρικές πηγές έκαναν λόγο για καρδιακό επεισόδιο.

Ο Βαγγέλης Γερμανός αποσωληνώθηκε χθες, Δευτέρα, ωστόσο παρέμενε, τουλάχιστον μέχρι το βράδυ, στη ΜΕΘ, καθώς δεν είχε σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ