ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Αη Βασίλης πέρασε και από το Ατσιπόπουλο

0

Την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς , Σάββατο 30 Δεκεμβρίου του 2017, έκανε την εμφάνισή του στο χωριό μας ο Αη Βασίλης , πάνω σε μια άμαξα που την έσερνε το γρήγορο άλογό του. Στολισμένη εντυπωσιακά η άμαξά του και με πρωτοχρονιάτικα τραγούδια, σκόρπισε χαρά και ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους, περνώντας από τα γραφικά σοκάκια του παλιού χωριού και από δρόμους του καινούριου χωριού .Κατά διαστήματα, σταματούσε, μοίραζε δώρα σε μικρούς και μεγάλους και έβγαζε φωτογραφίες με μικρά παιδιά.

Μετά από μία μεγάλη βόλτα στο χωριό, κατέληξε στην αυλή του πολιτιστικού μας συλλόγου, όπου ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακό κέρασμα και με βεγγαλικά.

Ο πολιτιστικός σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους παρακάτω για την αρωγή τους στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Για την δωρεάν μεταφορά της άμαξας, το  μέλος του συλλόγου μας Δημητρακάκη Μιχάλη, για την φύλαξη της άμαξας, στο μαγαζί για ταπετσαρίες αυτοκινήτων του Δαλέντα Μιχάλη, για το στολισμό της ,τις Λιονή Ελευθερία και Στέλλα Καραγκιαούροβα, για το ηχοσύστημα της άμαξας, τον Χριστοδουλάκη Γεώργιο, για τα βεγγαλικά τον Παπατζανή Ιωάννη του Γεωργίου, τον τόσο πετυχημένο Αη Βασίλη, Δημητρακάκη Παντελή, για τα μελομακάρονα το ζαχαροπλαστείο <ΡΟΔΟΝ>, για τα τυροπιτάκια και τη ρακί τη Ροδινού-Παπαλεξάκη Σοφία, για τους ξηρούς καρπούς τον Χατζάκη Γεώργιο και όλους εσάς που συμβάλατε στην πραγματοποίηση αυτής  της πρωτόγνωρης για το χωριό μας εκδήλωσης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ