ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

"Παρέλαση" πολιτικών στην Κρήτη - 4 αφίξεις σε μία εβδομάδα

0

Παρέλαση πολιτικών προσώπων αυτή την εβδομάδα στα Χανιά αλλά και στο Ηράκλειο.Την πόλη της δυτικής Κρήτης θα επισκεφτούν ο Γιώργος Σταθάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Την αρχή θα κάνει σήμερα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος το βράδυ θα μιλήσει στο καφέ "Κήπος" σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Μπορούμε χωρίς μνημόνια, λιτότητα, ευρώ". Νωρίτερα θα περπατήσει στο εμπορικό κέντρο με σκοπό να συνομιλήσει με πολίτες.

Μεθαύριο Πέμπτη η βουλευτής και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι κεντρική ομιλήτρια στην πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Χανίων που θα γίνει σε νυχτερινό κέντρο στο Κάτω Δαράτσο. Θέμα της ομιλίας της είναι "Η Ελλάδα μπροστά στις νέες προκλήσεις".

Το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, το Τμήμα Δυτικής Κρήτης του ΤΕΕ, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα, οργανώνει εκδήλωση με ομιλητή τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη. Ο Χανιώτης πολιτικός θα μιλήσει για τον έλεγχο και την προστασία του δομημένου περιβάλλοντος, την προοπτική και τα ζητήματα εφαρμογής του νέου νόμου. Στόχος της εκδήλωσης είναι να επισημανθούν ζητήματα, τυχόν προβλήματα και ορθές πρακτικές που αφορούν στην εφαρμογή του νέου νόμου για τα αυθαίρετα κτίσματα.

Και στα παραπάνω να προστεθεί και η αυριανή επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή στο Ηράκλειο . Ο ίδιος θα είναι ομιλητής σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί αναφορικά με το νομοσχέδιο του εν λόγω υπουργείου, που ψηφίστηκε πριν λίγες εβδομάδες.

Επίσης, σήμερα αναμένεται στην Κρήτη και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Χρήστος Λαμπρίδης, ο οποίος θα επισκεφτεί λιμενικές εγκαταστάσεις και θα συνομιλήσει με φορείς και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε Άγιο Νικόλαο και Σητεία, ενώ μεθαύριο Πέμπτη θα βρεθεί σε Ρέθυμνο και Χανιά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ