ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τιμή για τον Μιχάλη Τρούλη και τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ από τον «ΣΥΝΠΟΛΙΣ»

0

Σε εορταστικό κλίμα έγινε την περασμένη Τετάρτη το βράδυ στο Metropolis Society Bar η κοπή της πίτας του συλλόγου ενεργών πολιτών «ΣΥΝΠΟΛΙΣ». Παρουσία των τοπικών Αρχών και μελών του συλλόγου, η εκδήλωση είχε πανηγυρικό χαρακτήρα καθώς βραβεύθηκε ο καθηγητής, συγγραφέας και Πρόεδρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ρεθύμνου κ. Μιχάλης Τρούλης για την προσφορά του στο Ρέθυμνο αλλά και οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ που εργάζονται στην πόλη μας, για την συνεχή εγρήγορση και προσφορά τους στους πολίτες.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου «ΣΥΝΠΟΛΙΣ» κ. Γιώργος Παπαδόσηφος μίλησε με θερμά λόγια για τους βραβευθέντες, τονίζοντας ιδιαίτερα το θέμα ανέγερσης της νέας βιβλιοθήκης, που επέτυχε με κόπους και αγώνες ο Μιχάλης Τρούλης ενώ είχε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ, οι οποίοι καθημερινά θέτουν τον εαυτό τους στην διάθεση των πολιτών που έχουν ανάγκη και βρίσκεται η υγεία τους σε κίνδυνο.

Οι τιμώμενοι, αφού μίλησαν με συγκίνηση για την τιμητική διάκριση, έλαβαν μαζί με τον έπαινο και ένα συμβολικό δώρο, ένα έργο με κλωνάρι ελιάς, δημιουργία της Νικολέτας Ζουμπουλάκη. Για το ΕΚΑΒ το βραβείο παρέλαβε ο υπεύθυνος του τομέα Ρεθύμνου κ. Μιχάλης Σχοιναράκης ενώ παρευρέθηκε και η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ κ. Μάγδα Ζεάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μ.Ρ.Α π. Νικόλαος Νικηφόρος, ο Αντιδρήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Γεωργαλής, η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΡ κ. Πέπη Μπιρλιράκη εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και φίλοι του συλλόγου «ΣΥΝΠΟΛΙΣ».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ