Δηλώσεις Συμμετοχής 9ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8×8

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου και η συντονιστική επιτροπή του πρωταθλήματος προτίθεται να διοργανώσει και φέτος το 9ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8. Για τον λόγο αυτό θα ήθελε από παλιές αλλά και νέες ομάδες να δηλώσουν το ενδιαφέρον και την συμμετοχή τους και προπάντων τις προτάσεις και ιδέες που ίσως έχουν για  να βοηθήσουν αλλά και να αναβαθμίσουν τον θεσμό.

Οι αγώνες όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα διεξαχθούν στα Δημοτικά γήπεδα(Ρεθύμνου, Μισιρίων, Ατσιποπούλου, Αρμένων), και ευελπιστούμε και φέτος να δώσουμε την ευκαιρία σε αρκετούς συμπολίτες μας να αθληθούν να παίξουν και να διασκεδάσουν μέσο του ποδοσφαίρου ξεφεύγοντας για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Τα βασικά κριτήρια για την συμμετοχή κάποιου ποδοσφαιριστή θα είναι και φέτος τα παρακάτω: α)να βρίσκεται σε κάποια ομάδα παλαιμάχων β) να μην είναι ενεργός ποδοσφαιριστής(να μην έχει γραφτεί σε φύλλο αγώνα επίσημου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου την σεζόν 2017-2018) γ)να έχει βεβαίωση(εντός εξαμήνου) από καρδιολόγο ότι μπορεί να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες, και δ) να είναι άνω τον 30 ετών(γεν. 1988 και πριν). Επιπλέον θα χρειαστεί η κάθε ομάδα να προσκομίσει στο Τμήμα Αθλητισμού α) συγκεντρωτική κατάσταση των συμμετεχόντων(μέχρι 20 άτομα) β)δύο φωτοαντίγραφα για τον κάθε συμμετέχοντα ποδοσφαιριστή της αστυνομικής τους ταυτότητας και γ) μια υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής υπογεγραμμένη που θα λάβει από το Τμήμα Αθλητισμού για κάθε αθλητή.

Τα παιχνίδια όλα θα διεξαχθούν με την παρουσία επίσημου Γιατρού καθώς και Διαιτητή.

Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενες ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού (Κλειστό Γυμν. Μελίνα Μερκούρη) ή ηλεκτρονικά στο Εmail: sports.rethymno@gmail.com . Τις ιδέες και προτάσεις θα τις δεχόμαστε ηλεκτρονικά στο παραπάνω Email και ημερομηνία. Όσοι επίσης θέλουν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου για ερωτήσεις και απορίες μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 2831055645.

Σχετικά άρθρα