ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύστοχος και νικητής

0

Η ομάδα μας μπορεί να μην τα κατάφερε χθες το απόγευμα απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά ένας φίλαθλος μας έφυγε κάτι απόλυτα ικανοποιημένος από το γήπεδο.

Ο κ. Ανδρέας Παπαδάκης αναδείχθηκε νικητής στον μεγάλο διαγωνισμό του Ρέθυμνο Cretan Kings, κερδίζοντας ένα μηχανάκι KYMCO VisaR 110cc, προσφορά του Motogus Mariolos – motogus.gr (Εμμ. Παχλά 88 Ρέθυμνο). Στο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης ο κ. Παπαδάκης επιλέχθηκε έπειτα από κλήρωση για να διαγωνιστεί. Όντας εύστοχος κάτω από το καλάθι, από τη γραμμή των βολών, από το τρίποντο και από το κέντρο, μέσα σε 1 λεπτό, κέρδισε επάξια το μηχανάκι KYMCO VisaR 110cc, προσφορά του Motogus Mariolos – motogus.gr (Εμμ. Παχλά 88 Ρέθυμνο). Λίγο πιο πριν είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς ο κ. Γιώργος Φραγκιουδάκης.

Όπως ήταν φυσικό ακολούθησαν ξέφρενα πανηγύρια από τον νικητή, την κερκίδα αλλά και τον Κερατούκλη. Με τη λήξη της διαγωνισμού ο κ. Παπαδάκης δεν έχασε χρόνο, με τον κ. Κωνσταντίνο Μαριόλο (ιδιοκτήτης Motogus Mariolos) να του παραδίδει τα κλειδιά του δώρου του, οδηγώντας το προς την έξοδο.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη της Motogus Mariolos κ. Κωνσταντίνο Μαριόλο για την προσφορά του και συγχαίρει τον νικητή κ. Ανδρέα Παπαδάκη. Καλοτάξιδο!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ