ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου: Προβολή ταινίας «Que tan lejos» (Πόσο πιο μακριά ακόμα)

0

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου (ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ.) ως συνέχεια του αφιερώματος σε ισπανόφωνες παραγωγές, με συνεργασία τις πρεσβείες Αργεντινής, Ισημερινού, Ισπανίας και τo Ινστιτούτο Θερβάντες Αθήνας, θα προβάλλει την δεύτερη ταινία με τίτλο «ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΚΟΜΑ» από τον Ισημερινό, την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018.

Περίληψη

Η Εσπεράνθα, Ισπανίδα τουρίστρια και η Τριστέσα, φοιτήτρια από τον Ισημερινό, γνωρίζονται σ’ ένα λεωφορείο με προορισμό την Κουένκα, όπου πηγαίνουν για διαφορετικούς λόγους. Στη διάρκεια της διαδρομής όμως, βρίσκονται ακινητοποιημένες εξ αιτίας μιας εθνικής απεργίας. Επειδή έχουν αποκλειστεί οι δρόμοι, οι δυο κοπέλες αποφασίζουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους με ωτοστόπ. Αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους, αλλά και να γνωρίζουν αρκετά πιο ουσιαστικά την χώρα του Ισημερινού και τους ανθρώπους της. Έτσι, ο προορισμός τους αποδεικνύεται πως βρίσκεται τελικά πολύ πιο μακριά απ’ όσο υπολόγιζαν.

Η ταινία απέσπασε 2 βραβεία και 3 διακρίσεις.

Πρωτότυπος τίτλος: Qué tan lejos

Έτος παραγωγής: 2006

Είδος: έγχρωμη

Χώρα: Ισημερινός

Γλώσσα: Ισπανικά

Διάρκεια: 92’

Σκηνοθεσία – Σενάριο: Tania Hermida

Ηθοποιοί: Pancho Aguirre, José Alvear, Ruth Basante Francisco Denis, Veronica Garcia

Φωτογραφία: Armando Salazar

Μουσική: Nelson Garcia

Η ταινία θα προβληθεί στον κινηματογράφο «Απόλλων», Μεσολογγίου 18 (Παλιά πόλη) στις 6 μ.μ. Εγγραφές νέων μελών στην είσοδο του κινηματογράφου από τις 5.30 μ.μ.Γενική είσοδος 5 €, για τα μέλη της ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ. και φοιτητές/εκπαιδευτικούς 3 €.

Πληροφορίες: [email protected] / 28310 29846. Fb: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ