ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με παιδικές φωνές γέμισαν οι δρόμοι του Ρεθύμνου

0

Περισσότερα από 700 παιδιά συμμετείχαν στο 21ο παιδικό κυνήγι θησαυρού που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ρέθυμνο.

Η εκκίνηση δόθηκε νωρίς το πρωί στην πλατεία Μικρασιατών και οι 80 ομάδες, όλες με ονόματα από την αγαπημένη μικρών και μεγάλων Γαλατία, ξεχύθηκαν στην πόλη για να λύσουν τους ευρηματικούς γρίφους και κυρίως να απολαύσουν μοναδικές στιγμές πάντα σε ρυθμούς αποκριάτικους, μία ακριβώς εβδομάδα από το μεγάλο καρναβάλι στην πόλη τους.

Παιδιά από 80 σχολεία του Ρεθύμνου, ξεπερνώντας τα 700 σε αριθμό, ξεχύθηκαν στους δρόμους της παλιάς πόλης για να βρουν για 21η φορά τον κρυμμένο θησαυρό. Προς τιμήν, μάλιστα, των διοργανωτών Γαλατών οι ομάδες έφεραν ονόματα με Γαλατικές καταλήξεις.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι... Μαθουσαλίξ, οι γονείς δηλαδή που συνόδευαν τους μικρούς κυνηγούς, έφεραν μαζί τους τσάντες με φάρμακα που θα προσφερθούν στο εθελοντικό Κοινωνικό Ιατρείο του Ρεθύμνου.

Και βέβαια μόλις τα παιδιά έλυναν κάποιους βασικούς γρίφους, τούς έδιναν κολατσιό για να πάρουν δυνάμεις και να συνεχίσουν, μια μόλις βδομάδα πριν τη μεγάλη παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού με χορηγό τον Όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV.

Μέγας χορηγός του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού είναι η Amstel!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ