ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκεή 23 Φεβρουαρίου

0

Κατά τη διάρκεια της Παρασκευής τοπικές βροχές ασθενούς ως και μέτριας εντάσεως θα σημειωθούν μόνο σε τμήματα της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της κεντρικής και ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας και ενδεχομένως των Σποράδων αλλά και της ανατολικής και νότιας Πελοποννήσου. Αυτά σε ότι αφορά στα ηπειρωτικά τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες στο Ιόνιο έως και 6 με 7 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι έως και 4 μποφόρ με εξαίρεση το βόρειο Αιγαίο που θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι έως και 6 μποφόρ τοπικά. Τοπικές χιονοπτώσεις θα απασχολήσουν μόνο τις πολύ ορεινές περιοχές της κεντρικής και ιδιαιτέρως της βόρειας Ελλάδας.

XANIA

Λίγες παροδικές νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες.

Oι άνεμοι θα πνέουν ΝΑ πολύ ασθενείς έως ασθενείς 2-3 και πρόσκαιρα τοπικά έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11 έως 18°c, στα νότια από 10 έως 17°c ενώ στα ορεινά από 6 έως 13°c.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Λίγες παροδικές νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες. Oι άνεμοι γενικά θα πνέουν Ν πολύ ασθενείς έως ασθενείς 2-3 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11 έως 18°c, στα νότια από 10 έως 17°c ενώ στα ορεινά από 6 έως 13°c.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Λίγες παροδικές νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες.

Oι άνεμοι γενικά θα πνέουν Ν πολύ ασθενείς έως ασθενείς 2-3 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11 έως 18°c, στα νότια από 10 έως 17°c ενώ στα ορεινά από 6 έως 13°c.

ΛΑΣΙΘΙ

Λίγες παροδικές νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες. Oι άνεμοι γενικά θα πνέουν Ν πολύ ασθενείς έως ασθενείς 2-3 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11 έως 18°c, στα νότια από 10 έως 17°c ενώ στα ορεινά από 6 έως 13°c.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ