ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σύσκεψη ΔΣ ΕΛΜΕΡ με φορείς εκπαίδευσης της Ειδικής Αγωγής

0

Την Τετάρτη 7/2/2018 συνεκλήθη στα γραφεία της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου σύσκεψη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕΡ με εκπροσώπους των σχολείων και των συλλόγων γονέων της Ειδικής Αγωγής. Εκτός από το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΡ, παρόντες ήταν οι: Κασπίρη Μάχη, διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, Κλάδου Ειρήνη, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου, Λαμπαθάκης Μιχάλης, καθηγητής φυσικής αγωγής στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο (ΕΕΕΓ), Μοσχονάς Νικόλαος, διευθυντής του ΕΕΕΕΚ, Πετσαγγουράκης Βαγγέλης, πρώην διευθυντής του ΕΕΕΕΚ, Στάμαργα Ελένη, υποδιευθύντρια του ΕΕΕΕΚ και γραμματέας του Συλλόγου Γονέων, Τσουντάνης Γαβριήλ, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Ειδικού Δημοτικού και Φραγκιαδάκη Κατερίνα, Κοινωνική Λειτουργός στο ΕΕΕΓ.

Στη σύσκεψη διαπιστώθηκε για μία ακόμα φορά η οριακή και επείγουσα κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτιριακό πρόβλημα των σχολείων ειδικής αγωγής του Ρεθύμνου και αποφασίστηκε ο προσανατολισμός των φορέων και της ΕΛΜΕΡ σε κινητοποιήσεις, με σκοπό την επίσπευση των διαδικασιών παραχώρησης του κτιρίου του ΚΕΓΕ, ως της πιο άμεσης και επωφελούς αυτή τη στιγμή λύσης.

Ελπίζουμε οι αρμόδιοι φορείς να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος και να κινηθούν όπως αρμόζει για ένα τόσο πιεστικό, όσο και ευαίσθητο θέμα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ