ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το 17o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5x5 Φοιτητών και Σπουδαστών Gillette Unileague μπήκε στη Β’ φάση

0

Ρολάρουμε πριν το Καρναβάλι! Ενόψει του τρελού κεφιού του ερχόμενου Σαββατοκύριακο, το 17o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5x5 Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unileague μπήκε πλέον στη Β’ φάση! Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Σημαίνει ότι όλες οι ομάδες συνεχίζουν κανονικά τα παιχνίδια τους, χωρίς αποκλεισμούς! Οι διοργανωτές έχουν προνοήσει έτσι ώστε οι ομάδες που πήραν τις τελευταίες θέσεις στους ομίλους τους να συνεχίσουν αυτόματα στο θεσμό του Κυπέλλου. Έτσι, οι ελπίδες για διάκριση διατηρούνται, με φόντο πάντοτε την πρόκριση στην Πανελλήνια τελική φάση του Βόλου! Εκεί, το πάρτυ θα φτάσει στην κορύφωση του, σε μία από τις πλέον φαντασμαγορικές στιγμές για τον μήνα Μάιο!

Όλα αυτά, μέσω κεφιού και ατελείωτου χαβαλέ στα γήπεδα, όπως μόνο το Gillette Unileague μπορεί να εξασφαλίζει για τις ομάδες του.

Η πρωταθλήτρια ομάδα κερδίζει αυτόματο δικαίωμα συμμετοχής της ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Unileague Euro 2018 με ομάδες από 10 χώρες! Θυμίζουμε ότι Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών χρυσός χορηγός είναι η Old Spice ενώ επίσης την διοργάνωση στηρίζει και η Umbro, το Vodafone CU, η ANEK LINES, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ