ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικός αγώνας Ρέθυμνο Cretan Kings - Κύμη

0

Ένα πολύ δυνατό «τεστ» θα δώσει αύριο (18.15) το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο κλειστό της Χαλκίδας από την Κύμη.

Ο προπονητής μας Νίκος Βετούλας και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών, ενόψει της επανεκκίνησης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή της Stoiximan.gr Basket League. Η αποστολή θα ταξιδέψει αύριο, ενώ θα απουσιάσει ο Στέφαν Μούντι, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα, αλλά και ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας μας, Δημήτρης Μητρόπουλος, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αυριανή φιλική αναμέτρηση, τονίζοντας: «Πρέπει να επανέλθουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αυτό το φιλικό θα μας βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση σε μέγιστο βαθμό. Μετά από το ρεπό που πήραν τα παιδιά ξεκινήσαμε τις προπονήσεις στην αρχή αυτής της εβδομάδας, όπου στόχος ήταν η προσαρμογή. Η ομάδα θα παίξει χωρίς τον Χάρη Γιαννόπουλο και τον Στέφαν Μούντι. Ουσιαστικά είναι ένα τεστ προετοιμασίας ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, που θα μας βρει στο Λαύριο κόντρα στην τοπική ομάδα, ενώ μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ