ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Έληξε την κατάληψη των συμβασιούχων της καθαριότητας στο μηχανοστάσιο του δήμου Ρεθύμνου

0

 

Την απόφασή τους να λήξουν την κατάληψη του μηχανοστασίου του δήμου στα Μισίρια ανακοίνωσαν σήμερα οι συμβασιούχοι της καθαριότητας του δήμου Ρεθύμνου. Ωστόσο, μέρος των εργαζομένων με σύμβαση που όπως δήλωσαν, δεν ικανοποιήθηκαν από τις εξελίξεις, συνεχίζουν την απεργία που ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα. 

Μετά από μια σειρά διαβουλεύσεων μεταξύ δήμου και συμβασιούχων στην καθαριότητα αποφασίστηκε σήμερα το μεσημέρι η λήξη της κατάληψης του μηχανοστασίου στα Μισίρια, στην οποία είχαν προχωρήσει οι εργαζόμενοι από την περασμένη Δευτέρα. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό μέρος των συμβασιούχων αποφάσισαν να επιστρέψουν στην εργασία τους από τα ξημερώματα που θα ξεκινήσει και η αποκομιδή των απορριμμάτων στην πόλη του Ρεθύμνου.

Όπως έγινε γνωστό η απόφαση των εργαζομένων ελήφθη μετά τη γραπτή διαβεβαίωση του αντιδημάρχου Δημήτρη Λελεδάκη, του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου σε θέματα καθαριότητας κ. Στέλιου Σαμψών και της Γενικής Γραμματέως του δήμου κ. Χρυσούλας Ψαρουδάκη που υπέγραψαν ότι θα παραστούν στη δικάσιμο και θα στηρίξουν όσο μπορούν τους εργαζομένους στην καθαριότητα.

Ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο αριθμός των συμβασιούχων που συνεχίζουν την απεργία.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ