ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Παγκρήτια κινητοποίηση συνταξιούχων στο Ρέθυμνο

0

Στο δρόμο βγαίνουν για άλλη μια φορά οι συνταξιούχοι της Κρήτης, πραγματοποιώντας παγκρήτια κινητοποίηση σήμερα το πρωί στο Ρέθυμνο.

Η σημερινή κινητοποίηση αποφασίσθηκε, μετά τη σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες με τη συμμετοχή συνταξιούχων από Ρέθυμνο και Χανιά, παρουσία και του Οργανωτικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Οι εκπρόσωποι της τρίτης ηλικίας διαμαρτύρονται για πολλοστή φορά για τις πενιχρές συντάξεις που κατάντησαν να παίρνουν μετά τις συνεχείς περικοπές, που έχουν υφίσταται, κατηγορώντας την την Πολιτεία ότι κωφεύει μπροστά στα σοβαρά και τεράστια προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες τους.

Σύμφωνα με τους συνταξιούχους το “κουτσούρεμα” των συντάξεων, τα αβάσταχτα φορολογικά μέτρα, η ελλιπής ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αποτελούν “ταφόπλακα” για τους ίδιους, οι οποίοι δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν ακόμη και στις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Οι διοργανωτές καλούν όλους τους συνταξιούχους του νησιού να συμμετάσχουν στη σημερινή κινητοποίηση, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα απέναντι στους αρμοδίους για να σταματήσει πλέον ο εμπαιγμός και η φορολαίλαπα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ