ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Προκήρυξη θέσεων μόνιμων ιατρών

0

Ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείο Ρεθύμνου προκήρυξε στις 28.03.2018 έξι (6) θέσεις μόνιμων ιατρών ΕΣΥ προκειμένου να ενισχυθούν αντίστοιχα τμήματα και κλινικές. Οι θέσεις αυτές αφορούν ως εξής:

  1. Τέσσερις (4) θέσεις ιατρών ΕΣΥ για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) (αναλυτικά οι ειδικότητες περιγράφονται στην προκήρυξη).
  2. Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄, του κλάδου ιατρών ΕΣΥ Ουρολογίας για την Ουρολογική Κλινική.
  3. Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ του κλάδου ιατρών ΕΣΥ Μαιευτικής / Γυναικολογίας για τη Μαιευτική / Γυναικολογική Κλινική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις αποφάσεις και την στρατηγική του Υπουργείου Υγείας και της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, οι τέσσερις θέσεις ιατρών στο ΤΕΠ προστίθενται στον οργανισμό του Νοσοκομείου (αύξηση οργανικών θέσεων ιατρών) με στόχο τη δημιουργία αυτοτελούς Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών το οποίο θα περιλαμβάνει στο σύνολο επτά (7) θέσεις μόνιμων ειδικευμένων ιατρών. Επιπλέον, ενισχύεται η Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου με ακόμα έναν ιατρό (στο σύνολο τρεις), η οποία έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα 122 χειρουργικές επεμβάσεις και έχει εξυπηρετήσει 2.121 πολίτες στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της (Μάρτιος 2017 – Μάρτιος 2018).

Η υποβολή των αιτήσεων για τις παραπάνω θέσεις γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr  και η προθεσμία ξεκινάει στις 10.04.2018 και λήγει στις 27.04.2018.

Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί μπορούν να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της προκήρυξης είτε από την ιστοσελίδα του Νοσοκομείου Ρεθύμνου  (http://www.rethymnohospital.gr/) ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείου στο 28310-87260.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ