ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Στην Κρήτη, αύριο, ο Χρήστος Σπίρτζης

0

Είναι ή όχι ώριμο, τελικά, το έργο των κόμβων Αγίας Πελαγίας και Λυγαριάς;

Στην Κρήτη καταφθάνει, αύριο, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, για να ανακοινώσει μια σειρά από έργα, ωστόσο πολλά είναι τα ερωτηματικά σε ό,τι αφορά το έργο των κόμβων σε Αγία Πελαγία και Λυγαριά. Κι αυτό γιατί αν και ο υπουργός δεσμευόταν ότι το έργο ήταν έτοιμο προς άμεση δημοπράτηση, με σχετική απάντησή του που δίνει στον Γραμματέα Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και βουλευτή Ηρακλείου Β.Κεγκέρογλου ... αυτοδιαψεύδεται. Ο υπουργός αναγνωρίζει πως υπάρχουν διαδικασίες σε εκκρεμότητα, ενώ προσδιορίζει την έναρξη της δημοπράτησης εντός του «πρώτου εξαμήνου 2018».

Την ίδια ώρα, αναμένονται ανακοινώσεις για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι, ωστόσο ο αναβρασμός στην περιοχή λόγω των απαλλοτριώσεων και την "έξωση" των ιδιοκτητών από τις περιουσίες τους αλλάζει τα πλάνα που "ήθελαν" το Χρ.Σπίρτζη να επισκέπτεται το Καστέλλι. Οι ίδιοι οι φορείς της Πεδιάδας έχουν διαμηνύσει ότι ο υπουργός είναι ανεπιθύμητος στην περιοχή τους, κάτι που προφανώς και αλλάζει τα σχέδια.

Ο κ.Σπίρτζης πάντως, επισήμως έρχεται για να εγκαινιάσει τη νέα πτέρυγα του αεροδρομίου, σε μία προσπάθεια της κυβέρνησης να δείξει ότι ... έργα γίνονται, και μάλιστα παντού - ακόμη και στην Κρήτη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ