ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Ένα διώροφο δεντρόσπιτο χτισμένο σε μια βελανιδιά 250 χρονών

0

Το Treetops Treehouse είναι σχεδιασμένο γύρω από μια τεράστια βελανιδιά 250 ετών και μπορεί να φιλοξενεί άνετα ακόμα και μια τετραμελή οικογένεια.

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το εξωτερικό δείχνουν ότι το Treetops δεν είναι συνηθισμένο δεντρόσπιτο. Αντίθετα, η διώροφη κατασκευή θυμίζει περισσότερο ένα ακίνητο που θα περίμενε κανείς σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο.

Στο δεύτερο όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο βασιλικού μεγέθους και ακριβώς από κάτω μερικές κουκέτες στις οποίες κατεβαίνει κανείς πατώντας σε μια σκάλα εξ ολοκλήρου φτιαγμένη από κλαδιά δέντρων. Στον πρώτο όροφο, οι επισκέπτες θα βρουν ένα άνετο σαλόνι με ένα εντυπωσιακό τζάκι. Υπάρχει επίσης κουζίνα και τραπεζαρία που διαθέτει όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές.

Η βελανιδιά είναι πραγματικά ενσωματωμένη με το δεντρόσπιτο και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού του. Ήταν ένα από τα πρώτα δέντρα του Ηνωμένου Βασιλείου και εξακολουθεί να είναι το μοναδικό αληθινό δέντρο που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μια τετραμελή οικογένεια.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ