ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η προεπιλογή της Ελληνικής Ομάδας Minifootball

0

Η Ελληνική Ομάδα Minifootball ανακοίνωσε το πρόγραμμα της φετινής προετοιμασίας της μέχρι και τον Ιούνιο, ενόψει των διεθνών υποχρεώσεων της στην Πορτογαλία το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Συγκεκριμένα, έχουν αποφασιστεί να τρέξουν τρία καμπ προεπιλογής:

- Θεσσαλονίκη 19-20/4

- Ρέθυμνο 26-27/4

- Αθήνα 2-3/5

Στις 3 πόλεις θα προσκληθούν περίπου 50 κορυφαίοι παίχτες που έχουν προεπιλεγεί συνολικά από 12 πόλεις. Το τεχνικό επιτελείο των Ανδρεά Ντρένοβα και Γιώργου Μπαστάκη θα καταλήξει σε μία πρώτη επιλογή παιχτών από το Gillette Unileague, η οποία θα ακολουθήσει το Α' Στάδιο προετοιμασίας, διάρκειας 7 ημερών.

Δώδεκα πόλεις, μία μοναδική διοργάνωση: Gillette Unileague! Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φοιτητική διοργάνωση είναι γεγονός και η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος Unileague προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Το Α' Στάδιο προετοιμασίας θα λάβει χώρα στις 18-24 Ιουνίου. Μετά από το Α' στάδιο προετοιμασίας θα κοπούν ακόμα 3 ποδοσφαιριστές, για να συγκροτηθεί το φετινό ρόστερ.

Στις 20 Ιουνίου, θα παραχωρηθεί Συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση φανέλας ενώ την ίδια μέρα θα λάβει χώρα και η media day των παιχτών στο προπονητικό κέντρο.

Το Β' Στάδιο Προετοιμασίας θα είναι σύντομο και θα προηγηθεί της μεγάλης φετινής διοργάνωσης στην Πορτογαλία. Περισσότερες πληροφορίες για τις ημερομηνίες του Β' σταδίου θα δοθούν στο επόμενο διάστημα.

ο Old Spice, χρυσός χορηγός του Gillette Unileague, το οποίος στελεχώνει την Ελληνική Ομάδα Minifootball, μετράει 80 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους άντρες να μυρίζουν σαν αληθινοί άντρες μέσα από τη πλούσια σειρά προϊόντων που διαθέτει: αποσμητικά, αντιιδρωτικά, αφρόλουτρα και αρώματα.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών στηρίζει και η Umbro, το Vodafone CU, η ANEK LINES, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ