ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δηλώσεις Μητρόπουλου και Γιαννόπουλου ενόψει Παναθηναϊκού Superfoods

0

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα υποδεχθεί αύριο τον Παναθηναϊκό Superfoods σε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Το τζάμπολ στο κατάμεστο «Μελίνα Μερκούρη» θα πραγματοποιηθεί στις 16.00, ενώ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

Ο βοηθός προπονητή, Δημήτρης Μητρόπουλος, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση, τονίζοντας πως σε τέτοιου είδους παιχνίδια απουσιάζει το άγχος, ενώ αναφέρθηκε και στο μεθεπόμενο κρίσιμο ματς απέναντι στην Κύμη. «Παίζουμε κόντρα σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Άγχος σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν υπάρχει. Είναι από τα ματς που όλα τα παιδιά θέλουν να παίζουν, καθώς το κίνητρο είναι μεγάλο. Πρέπει να μπούμε μέσα χωρίς άγχος και να κάνουμε ό,τι καλύτερο απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις και νίκες στην Ευρώπη. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να του βάλουμε δύσκολα.

Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μας το παιχνίδι με την Κύμη, με το αυριανό ματς να αποτελεί ένα πολύ καλό τεστ ενόψει Χαλκίδας, καθώς αυτό είναι που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την είσοδο μας στα πλέι οφ».

Από την πλευρά των παικτών μας μίλησε ο αρχηγός, Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος σημείωσε: «Το αυριανό ματς είναι ένα παιχνίδι το οποίο για μας ταυτόχρονα σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ότι θα είναι δύσκολο. Από κει και πέρα δεν ξεγράφουμε τίποτα. Καλώς ή κακώς πρώτα παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και μετά με την Κύμη. Στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε κάποια πράγματα που έχουμε πρόβλημα και να τα διορθώσουμε και να κοιτάξουμε να διατηρήσουμε την ταυτότητα μας σαν ομάδα.

Βέβαια το παιχνίδι απέναντι στην Κύμη είναι κομβικό. Θέλουμε να κερδίσουμε και από κει και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε τον φετινό στόχο μας».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ